Notícies

Notícies 2021

OBERTURA DEL TERMINI PER A SOL·LICITAR LA INSCRIPCIÓ  EN EL TORN DE PERITS DEL COL·LEGI OFICIAL 2023
23.11.2022
Es comunica a tots/as els/as col·legiats/as que el termini per a inscriure's en el torn comprèn del dia 23 de novembre al 2 de gener de 2022 a les 14h, tots dos inclusivament.
Més informació
 
Sorteig de 3 places per al XIV Congrés Estatal i II Iberoamericà de Treball Social 2022
12.04.2022
El Col·legi d'Alacant sortejarà 3 places entre els/as col·legiats/as inscrits/as.
Més informació
 
Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA MARÇ 2022
09.02.2022
Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que se celebrarà el pròxim dia 2 DE MARÇ a les 18,00h, en primera convocatòria, i a les 18,30h en segona, a través de la plataforma virtual GOOGLE MEET de Videoconferències del Col·legi ."
Més informació
 
AMPLIEM TERMINI SOL·LICITUD SEGUR RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL 2022
16.12.2021
Un any més el Col·legi Oficial ofereix de manera gratuïta​ a tots els seus col·legits/as en actiu,​ la assegurança de responsabilitat civil professional.
Més informació
 
PLA DE FORMACIÓ ANUAL 2022
02.12.2021
El col·legi té una àmplia oferta formativa anual . En aquest apartat incloem els resultats dels cursos que es van realitzant i t'indiquem els que estan per vindre.
Més informació
 
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DESEMBRE 2021
22.11.2021
Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que se celebrarà el pròxim dia 15 DESEMBRE a les 18,00h, en primera convocatòria, i a les 18,30h en segona, a través de la plataforma virtual GOOGLE MEET de Videoconferències del Col·legi .
Més informació
 
Cupó commemoratiu de l'ONCE pel 40 aniversari dels col·legis professionals de Treball Social
22.11.2021
El sorteig tindrà lloc, hui, dilluns 22 de novembre i es pot adquirir el cupó en els establiments autoritzats de l'ONCE i a través de juegosonce.es.
Més informació
 
OBERTURA DEL TERMINI PER A SOL·LICITAR LA INSCRIPCIÓ  EN EL TORN DE PERITS DEL COL·LEGI OFICIAL 2022
17.11.2021
Es comunica a tots/as els/as col·legiats/as que el termini per a inscriure's en el torn comprèn del dia 23 de novembre al 17 de desembre de 2021 a les 14h, tots dos inclusivament.
Més informació
 
INICIATIVA 25N
09.11.2021
DISPOSES D'1 MINUT? Ens ajudes? Si eres treballadora/r social col·legiada/o SUMA'T A la INICIATIVA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE
Més informació
 
REUNIÓ COMISSIONAT PLA D'ACCIÓ DE SALUT MENTAL, DROGODEPENDÈNCIES I CONDUCTES ADDICTIVES.
19.10.2021
Representants dels tres Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana vam reunir-nos el darrer divendres, 15 d’octubre, amb el Comissionat de la Presidència de la Generalitat per al Pla Valencià d’Acció per a la Salut Mental.
Més informació
 
Dia Mundial de la Salut Mental: “Atenció de salut mental per a tots: fem-la realitat”
11.10.2021
Compartim el comunicat del Consell General del Treball Social.
Més informació
 
LA POLICIA NACIONAL LLIURAMENT EL DIPLOMA Al MÈRIT POLICIAL A UNA COMPANYA COL·LEGIADA
08.10.2021
La col·legiada, Mª Ceferina de Gea García, Treballadora Social de l'Ajuntament de Pilar de la Horadada,  va rebre el Diploma al Mèrit Policial per la col·laboració prestada des de la institució en la qual presta els seus serveis a la Comissaria Provincial d'Alacant.
Més informació
 
VAIG DONAR NO A l'EXPLOTACIÓ SEXUAL
23.09.2021
El Colegio hoy se quiere sumar a la conmemoración del día contra la explotación sexual y la trata de mujeres, niñas y niños mostrando así nuestro compromiso con EL ODS 5, lograr la igualdad entre los géneros y empoderar a todas las mujeres y las niñas.
Més informació
 
XARRADA : "llei d'eutanàsia i el paper del TS"
07.09.2021
Oferim aquesta interessant xarrada formativa gratuïta acostar del contingut de la Llei 3/2021 de 24 de març de regulació de l'eutanàsia a les professionals de treball social i el treball d'aquestes en el nou marc normatiu.
Més informació
 
DEFENSANT ELS DD.HH. DE DONES I XIQUETES DE L'AFGANISTAN
03.09.2021
Suport a la concentració en defensa dels DD.HH. de dones i xiquetes a l'Afganistan.
Més informació
 
Enquesta sobre Ingrés Mínim Vital COTSA
01.09.2021
Ajuda'ns com a col·legiat/a a recollir informació sobre el posicionament d'entitats i professionals del treball social enfront del IMV
Més informació
 
Has patit amenaces o agressions en el teu àmbit laboral?
04.08.2021
Les situacions d'agressivitat i violència en l'àmbit laboral es donen amb major freqüència entre el personal que manté un contacte estret amb les persones a les quals presta un servei, atenció, etc. És per això, que des del nostre Col·legi volem conéixer la incidència d'aquestes situacions entre els nostres/as col·legiats/as com a punt de partida per a intentar contribuir a previndre aquest tipus de situacions.
Més informació
 
VÍDEO I PRESENTACIÓ DE LA WEBINAR IMV ( INGRÉS MÍNIM VITAL)
29.07.2021
Ja està disponible el vídeo i la presentació de la webinar sobre Ingrés Mínim Vital realitzada el 28 de juliol de 2021 i organitzada pels Col·legis Professionals de Treball Social d'Alacant Castelló i València
Més informació
 
Col·laboració en les pràctiques externes de treball social de la Universitat d'Alacan
22.07.2021
Com cada any us animem que participeu com a tutors/as de pràctiques i us donem trasllat del missatge de la coordinadora de pràctiques externes de Treball Social de la UA,  Mercedes Molina.
Més informació
 
¡¡AFORAMENT COMPLET!! Webinar "Mesa redona informativa sobre Ingrés Mínim Vital"
19.07.2021
Sessió webinar a càrrec de representants dels tres Col·legi de Treball Social de la Comunitat Valenciana.
Més informació
 
Professionals del Treball Social aplaudeixen la seua inclusió en les comissions que avaluaran les peticions d'eutanàsia
15.07.2021
Els tres col·legis valencians i la Delegació Valenciana de l'Associació espanyola de Treball Social i Salut, defensen que en les i els treballadors socials sanitaris “conflueixen coneixements propis de la salut i de la intervenció social claus per a garantir que la ciutadania puga exercir el dret a una mort digna”.
Més informació
 
DESCOMPTES PER A COL·LEGIATS/AS XIV Congrés Estatal i II Iberoamericà de Treball Social 2022.
09.07.2021
El Col·legi d'Alacant disposa d'un total de 150 codis descompte (Descompte de 10€) per a col·legiats/as.
Més informació
 
VII Conferència de Treball Social amb Grups
09.07.2021
La VII Conferència de Treball Social amb grups naix amb l'objectiu de visibilitzar el Treball Social amb grups i crear llaços entre els i les professionals del Treball Social que dirigeixen/coordinen/dinamitzen experiències grupals en el seu quefer professional. Les experiències que es presentaren en la Mesa de Comunicacions han sigut seleccionades entre les propostes presentades pels tres Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana.
Més informació
 
VIDEO DE LA PRESENTACIÓ MOF ( Manual d'organització i funcionament dels Serveis Socials d'atenció primària)
16.06.2021
Ja està disponible el vídeo de la presentació del Manual d'organització i funcionament dels Serveis Socials d'atenció primària (MOF) a càrrec de Mercé Martínez i Llopis ,Directora general d'Atenció Primària i Autonomia Personal . Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.
Més informació
 
PRESENTACIÓ MOF ( Manual d'organització i funcionament dels Serveis Socials d'atenció primària)
31.05.2021
El 8 de juny a les 18,00h. tindrà lloc la presentació del Manual d'organització i funcionament dels Serveis Socials d'atenció primària (MOF) a càrrec de Mercé Martínez i Llopis ,Directora general d'Atenció Primària i Autonomia Personal . Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.
Més informació
 
Quota reduïda segon semestre 2021
25.05.2021
Un semestre més el Col·legi engega la possibilitat de sol·licitar la quota reduïda per al Segon semestre 2021. Tots/as els/as interessats/as, hauran de procedir A TRAMITAR-LA A través DE LA WEB des d'on es farà el seguiment del tràmit..
Més informació
 
MANIFESTACIÓ 15 DE MAIG: NO A l'ELIMINACIÓ DELS SPE'S
14.05.2021
El model d'ASSESSORAMENT SOCIOPSICOPEDAGÓGICO dels SPEs ha demostrat la seua VÀLUA I EFICÀCIA al llarg de 30 anys, fins i tot amb manca de recursos, posant al servei de la comunitat educativa EQUIPS MULTIDISCIPLINARIS que són referència en el sector, que fan aportacions substancials per a la millora de la QUALITAT DEL SISTEMA EDUCATIU VALENCIÀ. Amb el projecte de Decret sobre l'Organització de l'Orientació Educativa i Professional del Sistema Educatiu Valencià aquest model està en perill.
Més informació
 
I Jornades Estatals de Treball Social i Salut
14.05.2021
Les I Jornades Estatals de Treball Social i Salut en modalitat online se celebraran els dies 25 i 26 de maig de 2021. Serà un espai per a visibilitzar la professió del Treball Social en l'àmbit de la Salut i per a analitzar la intervenció realitzada durant aquests mesos de crisi sanitària i el futur que es presenta.
Més informació
 
Estratègia de Vacunació
30.04.2021
Quarta anàlisi del Consell General de l'estratègia de vacunació del covid-19
Més informació
 
El Col·legi se suma a la CAMPANYA TREBALL SOCIAL SANITARI JA! Promogut pel Consell General.
30.04.2021
Dóna el teu suport a la CAMPANYA. A través de la nostra web volem recaptar els suports i signatures de professionals, ciutadania i organitzacions, per a demanar al govern i en concret al Ministeri de Sanitat que es reconega el Treball social com a professió sanitària.
Més informació
 
4ª EDICIÓ DEL PLA DE FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS QUE INTERVENEN EN L'ÀMBIT DE LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA.
30.04.2021
Des de la Direcció General d'Infància i Adolescència es promou, com a línia bàsica d'actuació, la formació a persones que atenen la infància, a través d'accions dirigides a les persones professionals que presten els seus serveis en l'àmbit de la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents amb l'interés general d'aconseguir que estiguen familiaritzades i sensibilitzades amb les particularitats d'aquest sector de la població i que disposen, a més, d'estratègies adequades per a previndre la desprotecció i per a la promoció dels drets de la infància i adolescència.
Més informació
 
Quasi 1.500 visualitzacions de la jornada 'El contracte programa en els Serveis Socials' en només tres dies
26.04.2021
Els Col·legis Oficials de Treball Social d'Alacant i València, van organitzar dijous passat 22 d'abril el webinar "El contracte programa en els Serveis Socials, una sessió formativa que va servir per a resoldre els dubtes de les treballadores i els treballadors socials col·legiats que van participar.
Més informació
 
Webinar "El contracte programa als Serveis Socials"
09.04.2021
Sessió webinar a càrrec de Francesc Xavier Uceda i Maza, secretari autonòmic de Planificació i Organització del Sistema i Patricia Ramón Galindo, directora general de Gestió i Organització del Sistema de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.
Més informació
 
El Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant, juntament amb els Col·legis de Castelló i València, reitera que expedir certificats per a la sol·licitud del IMV no és tasca dels Serveis Socials
30.03.2021
Des de les entitats col·legials s'entén que aquesta prestació ha de ser gestionada i tramitada per l'organisme estatal competent, que és la Seguretat Social (INSS), encarregada també d'informar la ciutadania, i en cap cas ha de requerir cap mena d'informe emés pels Serveis Socials d'Atenció Primària. El Reial decret llei en el qual es va establir el IMV, el 29 de maig de 2020, diu que es tracta d'una “prestació econòmica de la Seguretat Social en la seua modalitat no contributiva”.
Més informació
 
El Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant denuncia que expedir certificats per a la sol·licitud del IMV no és tasca dels Serveis Socials
26.03.2021
L'entitat col·legial demana a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que inste al Govern central a contractar treballadors socials a la Seguretat Social. La situació contribueix al col·lapse dels Serveis Socials municipals, a més de suposar un risc en l'atenció de les persones que requereixen intervenció.
Més informació
 
Presentació tesi doctoral “La intervenció professional des de la percepció de les persones usuàries dels serveis socials d'atenció primària”.
24.03.2021
En el marc de la celebració del Dia Mundial del Treball Social, i després de la celebració de l'Assemblea general del Col·legi, tindrà lloc la presentació de la Tesi doctoral de Mª Asunción Lillo Beneyto, “La intervenció professional des de la percepció de les persones usuàries dels serveis socials d'atenció primària”.
Més informació
 
CELEBRACIÓ DIA MUNDIAL TREBALL SOCIAL - ACTE ACADÈMIC
11.03.2021
Durant el mes de març durem a terme una sèrie d'activitats relatives a la celebració del dia Mundial del Treball Social. Entre elles es troba la celebració d'un acte acadèmic organitzat juntament amb el Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat d'Alacant.
Més informació
 
Presentació Escala TSO: “Estudi de validesa i fiabilitat de la versió revisada de l'Escala de Valoració Soci-Familiar-TSO per al seu ús en Treball Social”
22.02.2021
Presentació-webinar de 2 hores de duració del Projecte d'Investigació “Estudi de validesa i fiabilitat de la versió revisada de l'Escala de Valoració Soci-Familiar-TSO) per al seu ús en Treball Social”, dirigida a valorar el nivell de risc social en persones majors, que ha sigut publicada per la Universitat d'Alacant.
Més informació
 
NOTA DE PREMSA
27.01.2021
Els col·legis oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana, contra el nou Decret sobre l’Organització de l’Orientació Educativa
Més informació
 
CONVOCATORIA ASAMBLEA EXTRAORDINARIA ENERO 2021
13.01.2021
Convocatoria a la ASAMBLEA GENERAL extraordinaria que se celebrará el próximo día 28 de enero a las 18,00h, en primera convocatoria, y a las 18,30h en segunda, a través de la plataforma virtual WEBEX de Videoconferencias del Colegio .
Més informació
 
Club de Treball Social
08.01.2021
Trobaràs descomptes i avantatges en multitud de serveis i marques.
Més informació
 
PLA DE FORMACIÓ ANUAL 2021
05.01.2021
Per a enguany 2021 el col·legi ha programat tots els seus cursos en formació virtual a distància o a través de webinar. Ací teniu un avançament d'aquells que ja estan planificats, aquest llistat podrà ampliar-se al llarg de l'any en funció de les necessitats de formació detectades o les oportunitats que li sorgisquen al col·legi. Així mateix és important tenir en compte que com a conseqüència de les actuals circumstàncies sanitàries , algunes dates podrien patir canvis.
Més informació
 
NOVETATS EN FORMACIÓ 2021
04.12.2020
Nous cursos amb matrícula oberta que inicien al gener.
Més informació
 
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info