MANIFESTACIÓ 15 DE MAIG: NO A l'ELIMINACIÓ DELS SPE'S

14.05.2021

El lema de la manifestació és: NO A l'ELIMINACIÓ DELS SPE: PER UN MODEL D'ORIENTACIÓ D'EXCEL·LÈNCIA, AMB PARTICIPACIÓ I AMB TRANSPARÈNCIA.

Es dóna suport a la manifestació del 15 de maig i el manifest en el qual es defensa:

• La paralització de l'esborrany de decret (o del Decret, si es publica en breu) per a obrir un procés de reflexió i de participació real per a poder construir el millor dels models d'orientació possible, aprofitant la multidisciplinarietat i el coneixement d'els/les professionals públiques que hem estat treballant en aquest sector, i també aprofitant la participació dels usuaris dels serveis i d'els/les indirectament implicats.

• L'establiment d'uns procediments amb garanties democràtiques.

• Fer públic el rebuig al nou model d'orientació que no inclou cap aportació d'els/les professionals implicades.

Des de la Plataforma VolemSPE, insten que el pròxim 15 de maig, a les 18.00 de la vesprada, s'assistisca de manera presencial acudint a la manifestació a València.

El recorregut de la manifestació té l'inici a l'Església de Sant Agustí i finalitza a la Pl. Manises.Entre el carrer la Pau i la plaça de la Mare de Déu, passarà per aquests carrers: c/ La Pau, c/ Comèdies, Plaça de Sant Vicent Ferrer, c/ Trinquet de Cavallers, Plaça de Nàpols i Sicília, c/ Palau,Plaça de l'Arquebisbe, Plaça de l'Almoina, Plaça de Dècim Juni Brut, c/ de l'Almodí.

 

EL COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL ET RECORDA QUE ÉS IMPORTANT QUE SEGUISQUES LES MESURES DE SEGURETAT ESTABLIDES PER L'ORGANITZACIÓ DE L'ACTE.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info