Notícies

Notícies 2022

Webinar "El treball social davant les situacions de suïcidi"
20.09.2022
El pròxim 21 de setembre el Consell General de Treball Social ofereix una nova formació online sota el títol "El treball social davant les situacions de suïcidi" a les 17.00 h. (hora peninsular) en el seu Canal de Youtube.
Més informació
 
CONVOCATÒRIA ELECCIONS CONSELL GENERAL DE TREBALL SOCIAL
20.09.2022
El dia 19 de setembre de 2022 s'anuncia la Convocatòria d'Eleccions als càrrecs de Presidència i Junta de Govern del Consell General del Treball Social.
Més informació
 
EL COTSA OBRI EN BREU UN REGISTRE DE PROFESSIONALS EN EXERCICI LLIURE DE LA PROFESSIÓ
07.09.2022
El COTSA obri un nou registre de professionals en exercici lliure. donar-se d'alta en el registre les persones col·legiades que acrediten els requisits exigits. Els terminis per a presentar les sol·licituds s'establiran quan s'inicie el tràmit d'actualització. Aquests terminis s'obrin tant per a noves persones com per a aquelles persones que ja estan inscrites, les quals hauran d'enviar la documentació d'actualització.
Més informació
 
CURSOS AMB MATRÍCULA OBERTA SEGON SEMESTRE
31.08.2022
Per a aquells/as que durant les vacances no han pogut inscriure's en els nostres cursos hem ampliat uns dies el període de matrícula d'alguns i obrirem nous  Encara aquestes a temps!
Més informació
 
Els col·legis de Treball Social de la Comunitat Valenciana oferirem formació gratuïta a professionals gràcies a l’IVAFIQ
27.07.2022
Els col·legis de Treball Social de la Comunitat Valenciana oferirem formació gratuïta a professionals gràcies a l’IVAFIQ
Més informació
 
FORMACIÓ SEGON SEMESTRE 2022
06.07.2022
Novetats de formació COTSA
Més informació
 
Els Col·legis de Treball Social de la Comunitat Valenciana exigeixen ajustar les ràtios de professionals en atenció primària
26.05.2022
Fins a un 80% de les funcions en el Sistema Públic de Serveis Socials recau sobre treballadors/es socials, però només són el 35% de professionals d'aquest sistema
Més informació
 
PROCLAMACIÓ NOVA JUNTA
20.05.2022
Dimecres passat, 18 maig, com sabeu va tindre lloc la votació per a elegir els càrrecs a Junta de Govern.
Més informació
 
Els Col·legis reclamen figures de coordinació de Treball Social Sanitari en el sistema valencià de salut
20.05.2022
Traslladen a la comissionada d'Atenció Primària i Comunitària que el reforç de places de professionals del Treball Social aplicada ja als centres de salut s'estenga a les Unitats de Salut Mental, a les UCAs i Planificació Familiar.
Més informació
 
Quota reduïda Segun Semestre 2022
20.05.2022
Un semestre més el Col·legi engega la possibilitat de sol·licitar la quota reduïda per al Segon Semestre 2022. Tots/as els/as interessats/as, hauran de procedir A TRAMITAR-LA A través DE LA WEB des d'on es farà el seguiment del tràmit..
Més informació
 
Publicació de resultats després del recompte de vots ELECCIONS COTSA
18.05.2022
Seguint amb el calendari d'eleccions, es fan públics els resultats del recompte de vots. Sent el termini de reclamació fins al 19 de maig a les 19,00h a través d'instància general.
Més informació
 
INFORMACIÓ PER Al VOT ELECCIONS 2022
05.05.2022
Seguint el calendari electoral hui s'obri el termini per a emetre el vot per correu postal. Detallem el procediment a seguir per a la votació, incloent la informació necessària per a les persones que desitgen exercir el seu dret al vot per correu postal.
Més informació
 
CANDIDATURES A JUNTA DE GOVERN
04.05.2022
El 18 de maig tindrà lloc les votacions per a triar els membres de junta de govern del Col·legi Oficial, podeu consultar ací les candidatures que es presenten a l'elecció.
Més informació
 
5ª EDICIÓ DEL PLA DE FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS QUE INTERVENEN EN L'ÀMBIT DE LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA.
08.04.2022
Des de la Direcció General d'Infància i Adolescència es promou, com a línia bàsica d'actuació, la formació a persones que atenen la infància, a través d'accions dirigides a les persones professionals que presten els seus serveis en l'àmbit de la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents amb l'interés general d'aconseguir que estiguen familiaritzades i sensibilitzades amb les particularitats d'aquest sector de la població i que disposen, a més, d'estratègies adequades per a previndre la desprotecció i per a la promoció dels drets de la infància i adolescència.
Més informació
 
Els Col·legis de Treball Social de Castelló, València i Alacant critiquen el decret de tipologies de recursos per ser insuficient davant les necessitats de personal actuals
06.04.2022
Els Col·legis de Treball Social de Castelló, València i Alacant han estat treballant en les darreres setmanes per analitzar i fer aportacions i esmenes al nou catàleg de serveis socials definit en el nou decret de tipologia de centres de la Generalitat Valenciana.
Més informació
 
Oberta la convocatòria del VI Premi TS Impulsa  ‘Amparo Moreno’ 2022 de Treball Social
01.04.2022
El guardó, dotat amb 2.000 euros, vol incentivar les bones pràctiques professionals desenvolupades per les i els treballadors socials El termini d'enviament de treballs es prolongarà des de l'1 d'abril fins al 3 de juny
Més informació
 
RECOPILATORI D'INFORMACIÓ D'ATENCIÓ A la POBLACIÓ UCRAÏNESA
31.03.2022
Amb més de tres milions de refugiats en un mes de guerra, la invasió de Rússia a Ucraïna s'ha catalogat com la crisi "més gran de la història" que intenta pal·liar la Unió Europea des que va crear el seu sistema d'ajuda humanitària, fa més de vint anys.
Més informació
 
El treball social, un recurs per a no deixar a ningú arrere
18.03.2022
El segon dimarts del mes de març es va celebrar el Dia Mundial del Treball Social. El lema triat per a enguany ha sigut " Construint juntes i junts un nou món eco-social sense deixar a ningú arrere". Compartim aquest interessant article d'opinió de la nostra presidenta María Dolores Soler Aznar.
Més informació
 
Llista de col·legiats/as amb dret a vot Eleccions COTSA 2022
17.03.2022
Fem públic el llistat de col·legiats/ as amb dret a *votocumpliendo amb el que s'estableix en us Estatuts vigents del Col·legi, aprovats mitjançant Reial decret 67/*2014d de 9 de maig del Consell, publicats en el DOGV núm. 7404, de data 17 de novembre de 2014.
Més informació
 
Convocatòria d'Eleccions del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant 2022
15.03.2022
La Junta de Govern del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant convoca les eleccions a la Presidència i resta de càrrecs de la Junta de Govern
Més informació
 
DIA MUNDIAL DEL TREBALL SOCIAL
14.03.2022
El Dia Mundial del Treball Social 2022 se celebra enguany el 15 de març. En aquesta ocasió, el lema serà “Construint junts un nou món eco-social: sense deixar a ningú arrere”, en línia amb el títol de el Cim Mundial 2022 (anteriorment Congrés Mundial) que se celebrarà en modalitat online de el 29 de juny al 2 de juliol de 2022.
Més informació
 
Comunicat Consejo General Trabajo Social sobre l'atac contra Ucraïna
28.02.2022
El treball social és un ferm defensor de la pau, de la prosperitat i de l'avanç dels pobles en igualtat i respecte.
Més informació
 
ACTE D'INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU COL·LEGIAL
26.01.2022
El divendres 18 de febrer, el  Col·legi  Oficial de Treball Social  d'Alacant inaugurarà de manera oficial la seua nova seu col·legial, situada al carrer Pintor Murillo núm. 27-29 entlo d'Alacant. A conseqüència de la situació derivada de la pandèmia, l'acte oficial es realitzarà en el ADDA, Auditori de  la Diputació d'Alacant.
Més informació
 
Els Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana s’uneixen per a reivindicar que no es polititze l’atenció dels serveis socials per a menors d’edat
26.01.2022
Els Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana (València, Alacant i Castelló) ens hem adherit conjuntament entorn d’una demanda que volem traslladar a mitjans de comunicació, autoritats públiques i ciutadania: que no es faça política amb els i les professionals dels serveis socials. Ens hem unit perquè pensem que és una reivindicació que cal defensar en l’àmbit autonòmic.
Més informació
 
Campanya ‘Treball Social a peu de Carrer'
25.01.2022
La campanya obri amb un vídeo de la nostra presidenta parlant de Treball Social en l'àmbit de l'educació.
Més informació
 
El Col·legi de Treball Social d'Alacant manté oberta la queixa davant el Síndic de Greuges pels acomiadaments en Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alacant
24.01.2022
Des de desembre de l'any 2020 l'entitat ve denunciant els problemes de la ciutadania per a acceder als Serveis Socials d'Atenció Primària.
Més informació
 
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info