Notícies

Notícies 2020

Trobada de reconeixement a els/as treballadores socials
11.06.2020
Des del Consell General del Treball Social s'està organitzant una trobada professional virtual en el seu canal de YouTube dimecres que ve 17 de juny a les 17h30 (hora peninsular) per a gaudir d'una jornada en la qual agrairem i reconeixerem públicament l'esforç i el compromís de punts i tantes treballadores socials. Serà una trobada professional que comptarà amb la presència de diferents artistes amb els quals estem tancant el programa.
Més informació
 
11.06.2020
D'acord amb el compromís de teixir xarxes entre el món professional i el món acadèmic del Treball Social el Consell ha signat un conveni de col·laboració amb GrupoLab per a ajudar a afavorir l'impuls de la investigació del Treball Social amb grups.
Més informació
 
29.05.2020
"Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que se celebrarà el pròxim dia 15 DE JUNY DE 2020 a les 18,00h, en primera convocatòria, i a les 18,30h en segona, a través de la plataforma virtual WEBEX de Videoconferències del Col·legi ."
Més informació
 
El Col·legi de Treball Social d'Alacant se suma al dol oficial per totes les persones mortes a conseqüència del coronavirus
27.05.2020
El Col·legi de Treball Social d'Alacant se suma al dol oficial per totes les persones mortes a conseqüència del coronavirus i comparteix el dolor dels seus afins.
Més informació
 
26.05.2020
Davant la imminent aprovació de l'Ingrés Mínim Vital per part del Govern, defensem el dret de les persones a accedir a un Sistema de Garantia de Rendes que possibilite desenvolupar una vida digna. Per això, el Consell General ha elaborat un posicionament en col·laboració amb experts/as del grup Les nostres Veus. 
Més informació
 
Recopilació d'informació i documents d'interès per a la professió en relació al COVID-19
22.04.2020
Compartim amb vosaltres tota la informació arreplegada pel Consell Nacional de Treball Social i pel Col·legi Oficial de Treball Social, en conte a la Comunitat valenciana.
Més informació
 
RECONOCIMIENTO PÚBLICO A LOS  Y LAS TRABAJADORAS SOCIALES
22.04.2020
La estructura colegial de Trabajo Social de España formada por el Consejo General del Trabajo Social, el Consejo Andaluz de Colegios Profesionales de Trabajo Social, el Consejo de Colegios Profesionales de Trabajo Social de Castilla y León y los 36 Colegios Oficiales de Trabajo Social de España queremos reconocer y agradecer públicamente el compromiso, el esfuerzo y la dedicación de todos y todas las trabajadoras sociales que continúan cada día ofreciendo la mejor atención posible a la ciudadanía desde que comenzó la emergencia global como consecuencia del Covid19.
Més informació
 
Declaració de la Renda 2019
13.04.2020
Amb motiu de l'actual campanya de la RENDA 2019 et recordem que pots desgravar-se el pagament de les seues quotes col·legials en la declaració.
Més informació
 
Campaña Consejo Nacional de Trabajo Social  #TrabajoSocialResponsable
17.03.2020
El Consejo de Trabajo Social ha puesto en marcha una nueva campaña de visibilización del Trabajo Social frente al COVID-19 a través de las redes !participa¡
Més informació
 
COMUNICAT
16.03.2020
El Col·legi davant les recomanacions sanitàries acorda una seriosa de mesures.
Més informació
 
17 de Març, Dia Mundial del Treball Social
15.03.2020
Fem un recordatori al Dia Mundial del Treball Social sense deixar de costat la preocupació per la situació provocada pel COVID19.
Més informació
 
Recomanacions del Consell General del Treball Social davant la situació sanitària del COVID-19COVID19
12.03.2020
Davant l'emergència en la qual ens trobem, el Consell General ha elaborat unes recomanacions dirigides als i les professionals del Treball Social davant la situació del COVID-19.
Més informació
 
El 17 de març obri la convocatòria del VI Premi TS Impulsa ‘Amparo Moreno’ 2020 de Treball Social de la Comunitat
12.03.2020
El guardó, dotat amb 2.000 euros, pretén incentivar les bones pràctiques professionals desenvolupades per les i els treballadors sociales.el termini d'enviament de treballs es prolongarà fins al 4 de maig i el lliurament del reconeixement es farà durant la V Jornada Autonòmica de Serveis Socials-
Més informació
 
DIA MUNDIAL DEL TREBALL SOCIAL
28.02.2020
Un any més participem en la celebració que la Universitat d'Alacant fa amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Treball Social el 18 de març de 2020.
Més informació
 
PROPOSTA FORMATIVA 1º SEMESTRE 2020
23.01.2020
Proposta de formació del 1r semestre, cursos amb dates tancades que s'estan realitzant o es realitzaran i que s'aniran publicant en la web.
Més informació
 
CONSELL NACIONAL DE TREBALL SOCIAL: Carta oberta: per què es invisibilizan els Serveis Socials en el Nou Govern?
14.01.2020
Des del Treball Social continuarem teixint xarxes de compromís amb EL SOCIAL, fent visible: la garantia dels drets socials de ciutadania, la proximitat en la seua aplicació, la participació ciutadana, la complicitat amb els actors socials, l'anàlisi conjunta de la seua realitat i l'esforç comú per a transformar cap a una societat més justa, democràtica i més igualitària.
Més informació
 
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Google+ Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info