Notícies

Notícies 2021

Webinar "El contracte programa als Serveis Socials"
09.04.2021
Sessió webinar a càrrec de Francesc Xavier Uceda i Maza, secretari autonòmic de Planificació i Organització del Sistema i Patricia Ramón Galindo, directora general de Gestió i Organització del Sistema de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.
Més informació
 
El Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant, juntament amb els Col·legis de Castelló i València, reitera que expedir certificats per a la sol·licitud del IMV no és tasca dels Serveis Socials
30.03.2021
Des de les entitats col·legials s'entén que aquesta prestació ha de ser gestionada i tramitada per l'organisme estatal competent, que és la Seguretat Social (INSS), encarregada també d'informar la ciutadania, i en cap cas ha de requerir cap mena d'informe emés pels Serveis Socials d'Atenció Primària. El Reial decret llei en el qual es va establir el IMV, el 29 de maig de 2020, diu que es tracta d'una “prestació econòmica de la Seguretat Social en la seua modalitat no contributiva”.
Més informació
 
El Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant denuncia que expedir certificats per a la sol·licitud del IMV no és tasca dels Serveis Socials
26.03.2021
L'entitat col·legial demana a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que inste al Govern central a contractar treballadors socials a la Seguretat Social. La situació contribueix al col·lapse dels Serveis Socials municipals, a més de suposar un risc en l'atenció de les persones que requereixen intervenció.
Més informació
 
Presentació tesi doctoral “La intervenció professional des de la percepció de les persones usuàries dels serveis socials d'atenció primària”.
24.03.2021
En el marc de la celebració del Dia Mundial del Treball Social, i després de la celebració de l'Assemblea general del Col·legi, tindrà lloc la presentació de la Tesi doctoral de Mª Asunción Lillo Beneyto, “La intervenció professional des de la percepció de les persones usuàries dels serveis socials d'atenció primària”.
Més informació
 
CELEBRACIÓ DIA MUNDIAL TREBALL SOCIAL - ACTE ACADÈMIC
11.03.2021
Durant el mes de març durem a terme una sèrie d'activitats relatives a la celebració del dia Mundial del Treball Social. Entre elles es troba la celebració d'un acte acadèmic organitzat juntament amb el Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat d'Alacant.
Més informació
 
Presentació Escala TSO: “Estudi de validesa i fiabilitat de la versió revisada de l'Escala de Valoració Soci-Familiar-TSO per al seu ús en Treball Social”
22.02.2021
Presentació-webinar de 2 hores de duració del Projecte d'Investigació “Estudi de validesa i fiabilitat de la versió revisada de l'Escala de Valoració Soci-Familiar-TSO) per al seu ús en Treball Social”, dirigida a valorar el nivell de risc social en persones majors, que ha sigut publicada per la Universitat d'Alacant.
Més informació
 
NOTA DE PREMSA
27.01.2021
Els col·legis oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana, contra el nou Decret sobre l’Organització de l’Orientació Educativa
Més informació
 
CONVOCATORIA ASAMBLEA EXTRAORDINARIA ENERO 2021
13.01.2021
Convocatoria a la ASAMBLEA GENERAL extraordinaria que se celebrará el próximo día 28 de enero a las 18,00h, en primera convocatoria, y a las 18,30h en segunda, a través de la plataforma virtual WEBEX de Videoconferencias del Colegio .
Més informació
 
Club de Treball Social
08.01.2021
Trobaràs descomptes i avantatges en multitud de serveis i marques.
Més informació
 
PLA DE FORMACIÓ ANUAL 2021
05.01.2021
Per a enguany 2021 el col·legi ha programat tots els seus cursos en formació virtual a distància o a través de webinar. Ací teniu un avançament d'aquells que ja estan planificats, aquest llistat podrà ampliar-se al llarg de l'any en funció de les necessitats de formació detectades o les oportunitats que li sorgisquen al col·legi. Així mateix és important tenir en compte que com a conseqüència de les actuals circumstàncies sanitàries , algunes dates podrien patir canvis.
Més informació
 
NOVETATS EN FORMACIÓ 2021
04.12.2020
Nous cursos amb matrícula oberta que inicien al gener.
Més informació
 
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info