Notícies

Notícies 2019

Campanya "La col·legiació parla de mi"
03.12.2019
La col·legiació parla de mi. Aquest és el lema de la nova campanya del Col·legi Oficial de Treball Social de València i del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant. Estar col·legiada o col·legiat és garantia de professionalitat. Formar part d'una institució que em proporciona la formació i informació necessària per a exercir lliurement la meua tasca professional em facilita molt les coses en el meu dia a dia.
Més informació
 
Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
29.11.2019
Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que se celebrarà el pròxim dia 17 de desembre de 2019 a les 18,00h, en primera convocatòria, i a les 18,30h en segona, en la seu actual del Col·legi, situat al carrer General Elizaicin, núm. 9 entl. Alacant.
Més informació
 
Sol·licitud Segur de Responsabilitat Civil per a l'any 2020
26.11.2019
Un any més el Col·legi Oficial ofereix de manera gratuïta​ a tots els seus col·legits/as en actiu,​ la assegurança de responsabilitat civil professional.
Més informació
 
FALLADA PREMIS TS IMPULSA "AMPARO MORENO"
20.11.2019
Els Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana, en el seu desig de contribuir a l'enriquiment científic de la professió, convoca des de l'any 2015 el Premi TS Impulsa “Amparo Moreno”, a fi de donar suport i impulsar la producció teòrica, la investigació i la sistematització d'experiències en Treball Social, concedint-se amb caràcter anual en tres modalitats: Investigació/Intervenció en Treball Social, Compromís Social i Reconeixement de Bones Pràctiques Professionals, dotat amb 2.000 € per al treball premiat.
Més informació
 
Cuota reducida Primer semestre 2020
20.11.2019
Un semestre més el Col·legi engega la possibilitat de sol·licitar la quota reduïda per al Primer semestre 2020. Tots/as els/as interessats/as, hauran de procedir A TRAMITAR-LA A través DE LA WEB PREFERENTMENT des d'on es farà el seguiment del tràmit..
Més informació
 
IV Jornada Autonòmica de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana.
18.10.2019
El pròxim 19 de novembre a València tindrà lloc la IV Jornada Autonòmica de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana.
Més informació
 
Les treballadores i els treballadors socials sanitaris, decebuts amb la Conselleria de Sanitat
03.10.2019
Els tres col·legis oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana, junt a l’Asociación Española de Trabajo Social y Salud, des de fa anys, critiquen la falta de personal al sistema sanitari públic Demanen que es renove la figura de coordinació i gestió dels Serveis Centrals de la Conselleria i que aquesta siga reconeguda jeràrquicament
Més informació
 
La Conselleria d’Igualtat convoca el ‘Curs formatiu per a professionals de l’àmbit de la Infància i Adolescència: Introducció (fase 1)’
01.10.2019
Des de la Direcció General d'Infància i Adolescència es promou com a línia bàsica d'actuació la formació a persones que atenen a la infància, a través d'accions dirigides als professionals que presten els seus serveis en l'àmbit de la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents amb l'interès general d'aconseguir que estiguen familiaritzats i sensibilitzats amb les particularitats d'aquest sector de la població disposant, a més, d'estratègies adequades per a prevenir la desprotecció i per a la promoció dels drets de la infància i adolescència.
Més informació
 
Convocatòria bossa de formadors
06.08.2019
Us informem que estem dissenyant el contingut del nou curs d'oposicions de temari específic i estem interessats a trobar professorat per a determinats mòduls.
Més informació
 
Convocatòria Assemblea General Extraordinària
01.08.2019
MOLT IMPORTANT! , seguint l'acord de l'Assemblea de 5 d'Abril de 2019 de compra d'un nou local, amb la finalitat de comptar amb una seu col·legial més àmplia i accessible, us informem de la convocatòria d'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA.
Més informació
 
CONVOCATÒRIA DEL V PREMI TS IMPULSA “AMPARO MORENO” DE TREBALL SOCIAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA
01.08.2019
BASES DE LA CONVOCATORIA 2019 DEL V PREMIO TS IMPULSA “AMPARO MORENO”, DE LOS COLEGIOS OFICIALES DE TRABAJO SOCIAL DE CASTELLÓN, VALENCIA Y ALICANTE, AL MÉRITO PROFESIONAL DE LOS Y LAS TRABAJADORAS SOCIALES EN SU ÁMBITO DE INTERVENCIÓN.
Més informació
 
OBERTA LA MATRÍCULA DELS NOUS CURSOS PER Al SEGON SEMESTRE
04.07.2019
Sis nou i interessants cursos d'especialització en els quals ja pots matricular-te.
Més informació
 
CONVENI AMPLIFON
17.05.2019
El passat dia 14 de maig vam signar un conveni amb AMPLIFON i OBRA SOCIAL AMPLIFON, per a oferir serveis i descomptes als col·legiats/as i difondre el treball de l'Obra Social amb col·lectius vulnerables.
Més informació
 
Declaració de la Renda 2018
10.05.2019
Amb motiu de l'actual campanya de la RENDA 2018 et recordem que pots desgravar-se el pagament de les seues quotes col·legials en la declaració.
Més informació
 
CAMPAÑA COL·LEGIACIÓ OBLIGATÒRIA
24.04.2019
Us informem que el Col·legi ha posat en marxa una campanya de col·legiació obligatòria
Més informació
 
V Fòrum Polític. Propostes polítiques des del Treball Social.
24.04.2019
Informació enviada als principals partits polítics amb motiu dels pròxims processos electorals.
Més informació
 
Convocatòria d'Eleccions al Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant
28.03.2019
S'anuncia la Convocatòria d'Eleccions a la Presidència i resta de càrrecs electes de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant.
Més informació
 
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
20.03.2019
El pròxim dia 5 d'Abril de 2019 a les 17,30h en primera convocatòria, i a les 18,00h. en segona, tindrà lloc la celebració de l'Assemblea General Ordinària en la seu col·legial (C/General Elizaicin núm.9, **entlo)
Més informació
 
ULTIMA HORA! CANCELADA  la Presentación de la Llei de Serveis Socials Inclusius
14.03.2019
CANCELADA  la Presentación de la Llei de Serveis Socials Inclusius
Més informació
 
REUNIÓ AMB EL CONSELLER D'EDUCACIÓ
13.03.2019
El dimarts dia 12 de març, els Col·legis Oficials de Treball Social d’Alacant, Col·legi Oficial de Treball Social de València i Col·legi Oficial Treball Social Castelló, s’hem reunit amb el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, el Director General de Personal i Centres, Ximo Carrion, i La Directora General , Ana Marin, per tractat tot allò que ens ha estat preocupant durant molts anys, en relació als i les treballadores socials del sistema educatiu
Més informació
 
Presentació de la nova llei de SS.SS. Inclusius a Castelló
06.03.2019
A càrrec de Mónica Oltra, vicepresidenta del Consell i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives.
Més informació
 
DIA MUNDIAL DEL TREBALL SOCIAL "PROMOVENT LA IMPORTÀNCIA DE LES RELACIONS HUMANES"
06.03.2019
Celebració del Dia Mundial del Treball Social 14 de Març de 2019 Lloc: Saló d'Actes de l'Aulari II. Universitat d'Alacant
Més informació
 
ÈXIT D'ASSISTÈNCIA A la XARRADA LA NOVA LLEI DE SERVEIS SOCIALS INCLUSIUS
06.02.2019
Satisfets amb la resposta a la convocatòria de Xarrada sobre la Nova Llei de Serveis Socials Inclusius acabada d'aprovar , a càrrec de la Vicepresidenta de la Generalitat Mónica Oltra. Mes de 700 persones van acudir a l'acte entre professionals i autoritats.
Més informació
 
Aprovada la Nova Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana.
04.02.2019
Els/as treballadors/as Socials ens felicitem per l'aprovació de la Llei de Serveis Socials Inclusius que ha tingut lloc en Les Corts Valencianes. Una representació del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant va assistir al debat i posterior votació i aprovació.
Més informació
 
Xarrada FESORD "Atenció a Persones Sordes des de l'Àmbit del Treball Social"
15.01.2019
El Col·legi ofereix aquesta interessant xarrada sobre l'Atenció a Persones Sordes des de l'Àmbit del Treball Social, gràcies al conveni establit amb FESORD CV..
Més informació
 
Xarra-col·loqui sobre la nova Llei de Serveis Socials Inclusius
10.01.2019
Col·loqui a càrrec de Mónica Oltra Jarque sobre la nova Llei de Serveis Socials Inclusius
Més informació
 
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info