CONVOCATÒRIA DEL V PREMI TS IMPULSA “AMPARO MORENO” DE TREBALL SOCIAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

01.08.2019

L'objectiu del premi és incentivar les bones pràctiques professionals, la millora contínua de les experiències professionals i en tot cas laborals, que presten els i les Treballadores Socials i els seus membres de l'equip de treball, instaurant bones pràctiques que redunden en benefici de la qualitat d'atenció (intervenció) a persones, grups i comunitats, així com del servei que s'ofereix i de l'eficiència en la gestió dels recursos dels quals disposa.

El termini de presentació dels treballs serà des del dia 21 de maig fins al dia 10 de setembre tots dos inclusivament.

Àmbit d'aplicació :

Treballadors/as Socials i els seus equips de treball, que hagen posat en marxa iniciatives d'utilització equilibrada de recursos, amb un enfocament innovador i de qualitat, orientades a millorar l'atenció professional que es presten als diferents col·lectius dins de l'àmbit d'aplicació de l'acció social. En cas d'autoria col·lectiva, almenys un/a de les persones de l'equip haurà de ser Treballador/a Social col·legiat/a en algun dels tres Col·legis Professionals de Treball Social de la Comunitat Valenciana i trobar-se al corrent de les quotes de col·legiat/a.

Modalitats dels premis:

El premi pretén posar en valor el paper del Treball Social i la relació de la nostra professió amb la ciutadania, la seua realitat i els seus drets. La temàtica del treball es podrà presentar en qualsevol de les següents categories:  

-Investigació/intervenció en Treball Social: projecte d'investigació/intervenció realitzat per treballadors/as socials col·legiats/as en qualsevol dels tres Col·legis Oficials, d'especial rellevància i interès per al desenvolupament professional.

- Compromís Social: premis a la labor professional realitzada en organitzacions, institucions, entitats d'iniciativa social, etc., que s'hagen distingit per la seua labor i/o suport als Serveis Socials, a la professió del Treball Social o en matèria de responsabilitat social.

- Reconeixement de Bones Pràctiques Professionals: reconeixement a l'acció o conjunt d'accions dutes a terme per treballadors/as socials que, fruit de la identificació d'una necessitat, han sigut sistèmics, eficaços, eficients, sostenibles, flexibles, amb el suport d'altres/as professionals i que a més de satisfer les necessitats i expectatives dels seus beneficiaris/as, han suposat una millora evident dels estàndards del servei, sempre d'acord amb els criteris ètics i tècnics i els valors del Treball Social.

El premi tindrà la següent dotació econòmica: S'atorgarà un únic premi l'import del qual serà de DOS MIL EUROS (d'aquest import es deduirà la corresponent retenció fiscal).

BASES DE LA CONVÒCATORIA (valencia)
 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info