Col·laboracions en investigacions i estudis

Com a persona col·legiada pots participar en determinats estudis i investigacions que ens arriben al col·legi. En aquest apartat podràs trobar les i el termini establit de participació d'aquestes.

2/9/2021

Estudi sobre l'impacte de la Covid-19 en la violència de gènere

Un alumne de la Universitat de la Rioja ens demana col·laboració per a completar l'estudi que està duent a terme, en el marc del postgrau “El treball social davant la violència de gènere”, sobre l'impacte de la Covid-19 en la violència de gènere durant el confinament comprés entre el 15 de març i el 21 de juny de 2020.

L'estudi es realitzarà mitjançant una enquesta. Aquesta enquesta està dirigida a treballadores i treballadors socials que han estat intervenint amb víctimes de violència de gènere durant la crisi sanitària. Adjunt l'enllaç al qüestionari: https://forms.gle/SPbz7PD3bjgYuQDh7

Per a qualsevol qüestió pot contactar a través del següent correu: juanalonso.trabajosocial@gmail.com

El qüestionari és anònim i confidencial 

Data límit per a participar: 10 de setembre.

22/07/2021

Col·laboració en les pràctiques externes de treball social

Us donem trasllat del missatge de la coordinadora de pràctiques externes de Treball Social de la UA,  Mercedes Molina.

“Em dirigisc a els/as col·legiats/as per a sol·licitar col·laboració en l'acompanyament al nostre alumnat en el procés d'ensenyament/aprenentatge en el pròxim curs 2021/22.

En la Universitat d'Alacant som conscients de les enormes dificultats que esteu travessant en les vostres entitats a causa de la pandèmia que encara tant ens afecta. Igualment en la Universitat s'estan veient reflectides les conseqüències negatives de la pandèmia, per la qual cosa estem redoblant els nostres esforços per a oferir a els/as futurs/as company/as de professió l'oportunitat d'experimentar les seues pràctiques *pre-professionals, després de l'aturada en la presencialitat d'algunes de les pràctiques en el curs que acabem d'acabar.

Si alguna persona vol tutoritzar a algun/a estudiant de Treball Social per favor, que es pose en contacte amb mi (mercedes.molina@ua.es   /  682.92.84.95) per a rebre més informació.

Aprofite per a comunicar el reconeixement de la Universitat d'Alacant als qui tutoritzen pràctiques:

La Universitat d'Alacant certifica la labor de tutela cada curs acadèmic
La Universitat d'Alacant facilita la Targeta Universitària o TIU a aquells tutors/as que la sol·liciten expressament en l'oficina de Pràctiques de la Facultat amb la qual estiguen col·laborant.     


Amb la *TIU es podrà accedir a la Biblioteca Universitària i a les Instal·lacions Esportives com a membre temporal de la comunitat universitària.
Els diferents Centres i Departaments de la UA tindran en compte al col·lectiu de tutors/as de les pràctiques dels seus plans d'estudi per a la difusió d'activitats que poden ser d'interés per a la seua formació i actualització professional.
La certificació de la labor de tutor/as de pràctiques d'estudiants de la UA podrà ser tinguda en compte com a mèrits en els processos selectius de personal docent i investigador de la UA que així ho establisquen en la seua convocatòria i en els termes d'aquesta.”

Data límit per a participar:  15 d'agost de 2021.

 

13/7/2021

Col·laboració en TFG

Proposta de: Rocío Mena, alumna de 4° de Treball social de la Universitat de Màlaga.

Investigació sobre el càncer i la relació d'aquesta malaltia amb els professionals del Treball social sanitari, tant en atenció primària com hospitalària, i és per això que estic realitzant entrevistes de manera en línia a aquests professionals. Aquesta entrevista, es desenvolupa en el següent enllaç: 

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck5q1oaODFD3sIvCr4TpGBf5vJgH_Lhn4taIYPsHlUBpsK_A/viewform

Data límit per a participar:  8 d'agost de 2021.

 

19/7/2021

Col·laboració en TFG

Proposta de: Michelle Blaya Burgo, estudiant de doctorat de la Universitat de Còrdova.

Em pose en contacte amb vosté per a demanar-li la seua col·laboració en la difusió, en la mesura que siga possible, del següent qüestionari entre els i les professionals associats/as al Col·legi. Aquest qüestionari serà l'eina que utilitzaré per al desenvolupament de la meua Tesi Doctoral, un estudi sobre els factors associats a la interculturalitat, els discursos socials i la inclusió dels immigrants en la societat d'acolliment.

La participació en el mateix és voluntària i la seua resolució no implica respondre qüestions correctes o incorrectes, simplement se sol·licita la major sinceritat i objectivitat amb la finalitat de conéixer la seua opinió sobre aquest tema.

Les dades que es manejaran seran totalment anònims, sent utilitzats únicament per al desenvolupament de la investigació.

Poden accedir a ell a través de la següent pàgina web:

https://forms.gle/trKjz47WoETfXi4p9

Data límit per a participar:  31 de juliol de 2021.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info