Col·laboracions en investigacions i estudis

Com a persona col·legiada pots participar en determinats estudis i investigacions que ens arriben al col·legi. En aquest apartat podràs trobar les i el termini establit de participació d'aquestes.

03/05/23

Cristina Francés, estudiant de quart curs de Treball Social en la Universitat d'Alacant, s'ha posat en contacte amb el Col·legi perquè està fent el seu treball de fi de grau, sobre la figura del Treballador Social Sanitari davant casos oncològics. 

Per a poder realitzar la investigació, necessita fer entrevistes a treballadores/és socials que hagen o treballen amb pacients oncològic, l'objecte de les entrevistes és conèixer el tipus d'intervenció que es duu a terme en aquests casos i incidir en la metodologia de treball  davant el procés de duel degut al diagnòstic i durant el  tractament tant amb ells com amb les famílies. A més, saber com la nostra professió incideix en la millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics.  

Us traslladem el seu missatge de sol·licitud de col·laboració:

Agrairia la participació, perquè crec que és necessari incidir en la intervenció del treballador social sanitari i especialment davant aquests casos perquè actualment a pesar que els números indiquen que hi ha molts més casos en remissió que morts quan s'escolta el diagnòstic de càncer se sol associar a la mort i a situacions difícils en les quals els Treballadors Socials podem estar presents per a ajudar a combatre les necessitats que puguen anar sorgint de la millor forma possible i sobretot que se senten acompanyats per  el personal sanitari. A més, es pretén ressaltar la importància del treball multidisciplinari en la qual la figura del Treballador Social Sanitari ha d'estar. 

Per a les persones que estigueren interessades el meu telèfon de contacte és 633 02 33 19 i el meu correu: crisframcesagullo@gmail.com
Agrairia de tot cor la vostra participació.


El termini finalitza el 19 de maig.

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info