Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

29.11.2019

Us adjuntem la Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que se celebrarà el pròxim dia 17 de desembre de 2019 a les 18,00h, en primera convocatòria, i a les 18,30h en segona, en la seu actual del Col·legi, situat al carrer General Elizaicin, núm. 9 entl. Alacant.

ORDRE DEL DIA

Lectura i aprovació, si escau, de l'Acta de l'Assemblea General Ordinària anterior.

Presentació de propostes i pla d'acció per a l'any 2020 i aprovació, si escau.

Lectura i aprovació, si escau, del pressupost per a l'any 2020.

Aprovació del Reglament de funcionament de la comissió d'Ètica.

Precs i preguntes.

Per a poder assistir a aquesta, els col·legiats i col·legiades hauran d'estar al corrent en els pagaments col·legials.

En cas de no poder assistir, es podrà fer delegació de vot, segons model elaborat a aquest efecte que pots trobar en la convocatòria .

Documents Assemblea:

Pressupost 2020

Convocatoria Asamblea


Us informem , així mateix , que després de la celebració d'aquesta, es presentarà una proposta de col·laboració en la tesi doctoral del Treballador Social J. Emiliano Ramírez García, titulada "DE PORTES PER A DINS: ANÀLISI DE LES RELACIONS INTRAFAMILIARS PER EL/LA TREBALLADOR/A SOCIAL A través DE LA VISITA A domicili". L'estudi està dirigit per la Dra.Yolanda Doménech López, professora titular del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat d'Alacant i s'emmarca en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials d'aquesta Universitat.

Aquesta investigació pretén analitzar una de les eines més específiques del Treball Social, i sobre la qual no existeixen molts estudis: la visita a domicili. Per aquesta raó considerem important la col·laboració, ja que en la nostra pràctica diària veiem que una visita a domicili ens pot proporcionar abundant informació sobre el cas, però a més pot servir d'eina de diagnòstic si tenim en compte determinats paràmetres.

Dins de la investigació empírica de la tesi, és necessari realitzar grups de discussió formats per Treballadors Socials de Serveis Socials, Educació i Salut de la Comunitat Valenciana que porten, com a mínim, 5 anys en actiu dins de la professió i que realitzen visites a domicili dins del seu quefer professional.

Per això, us animem a participar en el grup de discussió que es crearà a Alacant, i que estarà format per 10 Treballadors Socials (5 de serveis socials, 3 de sanitat i 2 d'educació). El grup es reunirà 4 vegades per a tractar els quatre eixos de la investigació que des de l'estudi proposem com a variables d'anàlisis per a la visita a domicili: l'ètica, l'aliança terapèutica, l'espai i les competències teòriques sobre diagnòstic.

S'ofereix la possibilitat de cooperar en els quatre eixos o en aquells en el qual trobes major afinitat, per la qual cosa no es requereix que les i els participants hagen d'estar en els 4 trobades.

Dimarts que ve dia 17 de desembre, finalitzada l'assemblea, i en la seu del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant, es realitzarà la primera reunió de contacte per a explicar la investigació i el funcionament dels grups de discussió.

Podeu consultar el blog de la investigació punxant ací https://depuertasadentro.school.blog/

Una salutació.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info