Campanya "La col·legiació parla de mi"

03.12.2019

La col·legiació parla de mi. Aquest és el lema de la nova campanya del Col·legi Oficial de Treball Social de València i del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant. Estar col·legiada o col·legiat és garantia de professionalitat. Formar part d'una institució que em proporciona la formació i informació necessària per a exercir lliurement la meua tasca professional em facilita molt les coses en el meu dia a dia.

El meu Col·legi Oficial m'ofereix suport en aquells dubtes i problemes que puc tindre com a professional del Treball Social, a més de donar-me assessorament jurídic quan ho necessite. Per això, la col·legiació parla de mi, em protegeix. De la mateixa manera  que posseir un carnet de col·legiada o col·legiat em dona fortalesa, és a dir, una assegurança de responsabilitat civil.

Sense cap tipus de dubte, estar col·legiada o col·legiat em dona visibilitat, ja que tinc veu per a traslladar al Col·legi Oficial mateix totes les meues inquietuds i necessitats com a professional del Treball Social. És, per tant, una manera més d'estar connectada o connectat amb els canvis, que cada vegada són més ràpids.

La legalitat i la oficialitat són essencials per a poder exercir amb total garantia com a professional del Treball Social perquè, al cap i a la fi, treballem en persones, en persones que, moltes vegades, tenen una situació molt vulnerable. Poder portar endavant les meues funcions amb un control independent i imparcial de la meua activitat professional també ha de ser una prioritat.

En definitiva, la col·legiació porta gran avantatges perquè parla de mi, parla del professional del Treball Social. Necessitem una protecció elevada per poder exercir de la millor manera (i més lliure) la nostra tasca i així assegurar uns Serveis Socials dignes.

Aquesta campanya ha estat subvencionada per  Generalitat Valenciana Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info