La Conselleria d’Igualtat convoca el ‘Curs formatiu per a professionals de l’àmbit de la Infància i Adolescència: Introducció (fase 1)’

01.10.2019

Des de la Direcció General d'Infància i Adolescència es promou com a línia bàsica d'actuació la formació a persones que atenen a la infància, a través d'accions dirigides als professionals que presten els seus serveis en l'àmbit de la protecció dels xiquets, xiquetes i adolescents amb l'interès general d'aconseguir que estiguen familiaritzats i sensibilitzats amb les particularitats d'aquest sector de la població disposant, a més, d'estratègies adequades per a prevenir la desprotecció i per a la promoció dels drets de la infància i adolescència.

Dins d'aquest pla formatiu, per a millorar la qualitat de l'atenció professional a xiquets, xiquetes i adolescents, la Direcció General d'Infància i Adolescència en el marc del conveni de col·laboració amb els Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana,Colegio Oficial de Educadoras y Educadores Sociales de la Comunidad Valenciana, i el Col·legi Oficial de psicologia de la Comunitat Valenciana, convoca el Curs formatiu per a professionals de l'àmbit de la Infància i Adolescència: Introducció (fase 1)”.

El Curs formatiu per a professionals de l'àmbit de la Infància i Adolescència: Introducció (fase 1) consta de quatre edicions: dos a València, una a Alacant i una a Castelló, en un horari de 8.30 a 14.30h del 15 d’octubre al 3 de desembre de 2019. S'adjunta programació.

El curs està obert a qualsevol professional que exercisca els seus serveis en els àmbits de l'atenció als xiquets, xiquetes i adolescents. Atès que l'aforament és limitat, es requereix inscripció prèvia per mitjà del formulari que figura en l'enllaç següent:

 Formulari d'inscripció

 Per a un millor funcionament, es recomana utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox. En cas de tindre predeterminat el navegador Explorer, es podrà copiar l'enllaç i apegar-ho en algun dels navegadors recomanats.

 El formulari estarà operatiu fins a les 14.00 hores del 4 de octubre. L'admissió es limitarà a l'aforament de la sala, i es farà per orde d'inscripció. Les persones admeses rebran un correu de confirmació en la direcció que indiquen en el formulari. En cas que no es reba un correu d'admissió dies després de realitzar la inscripció per mitjà del formulari abans referit, NO estarà acceptat al curs i per tant, NO podria assistir.

 Es recorda que únicament es podran inscriure al curs en una de les edicions, ja que aquest serà exactament igual a cada una d'elles.

  Programa del curso y calendario

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info