PLA DE FORMACIÓ ANUAL 2021

05.01.2021
Pla de formació en línia 2021
 
Per a aquest any 2021 el col·legi ha programat tots els seus cursos en formació virtual a distància o a través de *webinar. Ací teniu un avançament d'aquells que ja estan planificats, aquest llistat podrà ampliar-se al llarg de l'any en funció de les necessitats de formació detectades o les oportunitats que li sorgisquen al col·legi. Així mateix, és important tindre en compte que a conseqüència de les actuals circumstàncies sanitàries , algunes dates podrien patir canvis.
 
Les matrícules de cada curs es publicaran com a mínim un *més abans de l'inici del curs a través de la web i el butlletí de notícies del col·legi.
 
Modalitats:
 
Vídeo conferencia en temps real: A través de la plataforma *webex, zoom o similar, l'alumne/a haurà d'assistir a les sessions en línia en els horaris i dies indicats.
 
Tele formació: A través de la plataforma *Moodle o similar. L'alumne/a usant els materials facilitats pel professor/a a través de la plataforma , gestionarà el seu temps d'estudi i el de realització d'exercicis, amb la finalitat de complir amb els objectius d'aprenentatge establits pel professor/a.
 
 
 
GENER-ABRIL
 
PREPARACIÓ D'OPOSICIONS
 
PREPARACIÓ PER A la FUNCIÓ PÚBLICA TEMARI ESPECÍFIC. (INTERVENCIÓ EN DIFERENTS ÀMBITS) .*36h. 19 gener-9 març. (dimarts) Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
TEMARI GENERAL MODULE I (Dret administratiu i ocupació pública). *42h. 20 de gener al 7 abril. (dimecres) Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
SERVEIS SOCIALS I PRESTACIONS ECONÒMIQUES.20H. 30 de març fins al 27 d'abril. (dimarts) Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
 
 
FORMACIÓ PER Al DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL
 
ESTRANGERIA I TREBALL SOCIAL: INFORME D'ARRELAMENT I INFORME DE DISPONIBILITAT D'HABITATGE. 70 hores + 2 sessions en línia (aclariment de dubtes). de l'11 de gener al 21 de febrer. Modalitat: Tele formació, més dues sessions de videoconferència.
 
“CURS DE VALORACIÓ DE LA SITUACIÓ DE LA DEPENDÈNCIA” curse homologat per la *Concellería d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la G.V i compta amb l'acreditació universitària de la Universitat Europea Miguel de Cervantes. 75 hores (55 tele formació i 20 videoconferència). *ISES ESTUDIS SUPERIORS, S.L. 20 gener-24 març.
 
FORMACIÓ POBRESA ENERGÈTICA: “I ÉS VA *FER *LALLUM” *AEIOLUZ *20h. (1 al 15 de març dilluns i dimecres). Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
 
 
FORMACIÓ GRATUÏTA 
 
XARRADA *WEBINAR: “VULL *OPOSITAR, PRIMERS PASSOS” 11 FEBRER. Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
PRESENTACIÓ *WEBINAR: ESCALA *TSO: “ESTUDI DE VALIDESA I FIABILITAT DE LA VERSIÓ REVISADA DE L'ESCALA DE VALORACIÓ SOCI-FAMILIAR-*TSO PER Al SEU ÚS EN TREBALL SOCIAL”. 10 de març. Modalitat: Videoconferència a través de *youtube. Activitat organitzada pels 3 col·legis de TS de la Comunitat Valenciana.
 
PRESENTACIÓ *WEBINAR DE LA TESI DOCTORAL DE Mª ASUNCIÓN LILLO BENEYTO, “LA INTERVENCIÓ PROFESSIONAL DES DE LA PERCEPCIÓ DE LES PERSONES USUÀRIES DELS SERVEIS SOCIALS D'ATENCIÓ PRIMÀRIA”. 31 de març.Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
XARRADA *WEBINAR: *BURNOUT. LA SÍNDROME D'ESTAR CREMAT/A. 25 de març. Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
XARRADA *WEBINAR "EL CONTRACTE PROGRAMA EN ELS SERVEIS SOCIALS". 22 d'abril. Modalitat: Videoconferència en temps real.
XARRADA *WEBINAR “PARLEM DE PERSONES, PARLEM DE SALUT MENTAL”. 30 d'abril. Modalitat: Videoconferència en temps real. 
 
 
 
MAIG-AGOST
 
 
 
PREPARACIÓ D'OPOSICIONS
 
TEMARI ESPECÍFIC (INTERVENCIÓ EN DIFERENTS ÀMBITS) *36h.1 de juny-*27de juliol. (dimarts). Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
TEMARI GENERAL MODULE II (DRET CONSTITUCIONAL I ORGANITZACIÓ ADMINISTRATIVA, DRET AUTONÒMIC, IGUALTAT). *42h, 21 d'abril al 21 de juliol (dimarts-dimecres) Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
RESOLUCIÓ DE SUPÒSITS PRÀCTICS. 20H. 6, 13, 20 i 27 de maig i 3 de juny (dijous). Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
 
 
FORMACIÓ PER Al DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL
 
CURSE EMERGÈNCIES. *100h 4 d'abril al 3 de juny. Modalitat: Tele formació
 
TREBALL SOCIAL EN TANATORIS.*90h. (5 maig- 12 juliol). Modalitat: Tele formació
 
GESTIÓ DE L'ESTRÉS, DEL TEMPS I AUTOCURA PROFESSIONAL. *40h. (10 maig -21 juny.) Modalitat: Tele formació
 
TREBALL SOCIAL I SÈNIOR *COHOUSING.*100h. (Del 4 de maig al 30 de juliol de 2021). Modalitat: Tele formació, més dues sessions de videoconferència (11 de maig i 27 de juliol.)
 
 
 
 
 
FORMACIÓ GRATUÏTA
 
XARRADA *WEBINAR “LA PROVA PERICIAL SOCIAL. ANÀLISI I CONSIDERACIONS” .10 juny
 
XARRADA *WEBINAR: “VULL *OPOSITAR, PRIMERS PASSOS”. 
 
 
 
SETEMBRE-DESEMBRE
 
 
 
PREINSCRIPCIONS OBERTES:
 
https://www.cotsalacant.es/es/noticias/8834/formacion-2-semestre-cotsa-pre-inscripciones
 
 
 
 
 
PREPARACIÓ D'OPOSICIONS
 
TEMARI GENERAL MODULE I (Dret administratiu i ocupació pública) 2n convocatòria: *42h.8 setembre al 24 de novembre (dimecres). Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
TEMARI GENERAL MODULE II (DRET CONSTITUCIONAL I ORGANITZACIÓ ADMINISTRATIVA, DRET AUTONÒMIC, IGUALTAT). *42h, 16 setembre al 25 novembre (dijous). Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
RESOLUCIÓ DE SUPÒSITS PRÀCTICS. 20H. 16, 23, 30 de setembre i 7 i 14 d'octubre. (dijous). Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
 
 
FORMACIÓ PER Al DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL
 
PERITATGE SOCIAL BÀSIC.250H.Del 6 de setembre al 9 de desembre. Modalitat: Tele formació, més dues sessions de videoconferència (25 de novembre, 2 i 9 de desembre)
 
INTRODUCCIÓ Al DRET D'ESTRANGERIA I NACIONALITAT ESPANYOLA: NOCIONS BÀSIQUES. 70 hores + 2 sessions en línia (aclariment de dubtes). Del 13 de setembre al 24 d'octubre. Modalitat: Tele formació més dues sessions de videoconferència.
 
CURS D'INTERVENCIÓ D'EMERGÈNCIES PSICOSOCIAL PER A la PREVENCIÓ DEL SUÏCIDI. *60h. (19 *sept-17 octubre) Modalitat: tele formació.
 
 “NOVES MIRADES EN SALUT MENTAL. ACOMPANYAMENT DES DEL SOCIAL”.*20h. (2,4,9,11,16 de novembre). Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
“CURS DE VALORACIÓ DE LA SITUACIÓ DE LA DEPENDÈNCIA” curse homologat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la G.V i compta amb l'acreditació universitària de la Universitat Europea Miguel de Cervantes. 75 hores (55 en línia i 20 *Webinar). *ISES ESTUDIS SUPERIORS, S.L. ( 21/09/2021 al 17/11/2021) Presencials per videoconferència: els dimecres 20 i 27 d'octubre i els dimecres 3 i 10 de novembre en horari de 15.30 h. a 20.30 h.
 
EXERCICI LLIURE DEL TREBALL SOCIAL EN L'ÀMBIT SOCIOSANITARI PRIVAT. 60h .(7 setembre-21 d'octubre) Modalitat: Tele formació, més dues sessions de videoconferència (7 *sept i 19 *oct)
 
ASSERTIVITAT I GESTIÓ DE CONFLICTES EN LA INTERVENCIÓ SOCIAL. 20h (15 setembre-15 octubre,) Modalitat: tele formació més dues sessions de videoconferència 22 I 29 de setembre)
 
MENORS TRANSSEXUALS. 90 h.14 de setembre-21 novembre. Modalitat: tele formació.
 
ENTREVISTA I CANVI EN LA INTERVENCIÓ SOCIAL. 20H. 16 de setembre i fi el 31 d'octubre.sis sessions de videoconferència.
 
ACOMPANYAMENT EN PROCESSOS DE DUEL. 20H (8 de *noviebre-8 de desembre). Modalitat: Tele formació, més dues sessions de videoconferència.
 
*ANALISIS DESCRIPTIU I COMPRENSIU DEL NOU MODEL DE SERVEIS SOCIALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA. 20H. ( 3 de novembre-1 de desembre) Modalitat: Videoconferència en temps real.
 
PERSONES MENORS D'EDAT I ÚS *DESADAPTATIVO DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ EN L'OCI. *20h. 15,22,29 *sept, 6 i 13 octubre.Curs finançat i acreditat per la Direcció General d'Infància i Adolescència. 
 
 
 
FORMACIÓ GRATUÏTA
 
XARRES *WEBINAR:
 
" LLEI D'EUTANÀSIA I EL PAPER DEL TS". 2h. 23 de setembre.
 
“ASSISTÈNCIA SOCIAL INTEGRAL A *VÍCITMES DEL TERRORISME”. 3h. 7 d'octubre.
 
"EXERCICI LLIURE DE LA PROFESSIÓ". 2h. 23 novembre.
 
 "INTRODUCCIÓ A la IDENTIFICACIÓ I TRACTAMENT DE PLAGUES URBANES".2h. 1 desembre.
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info