CELEBRACIÓ DIA MUNDIAL TREBALL SOCIAL - ACTE ACADÈMIC

11.03.2021

Enguany es basa en el lema popularitzat per Nelson Mandela “Ubuntu”, que significa "Jo sóc, perquè nosaltres i nosaltres som". És una filosofia africana basada en el treball en equip, la cooperació i la lleialtat. Una paraula, concepte i filosofia que ressona amb els principis de treball social i la interconnexió de tots els pobles i els seus entorns.

Durant el mes de març durem a terme una sèrie d'activitats relatives a la celebració del dia Mundial del Treball Social. Entre elles es troba la celebració d'un acte acadèmic organitzat juntament amb el Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat d'Alacant.

L'acte tindrà lloc el 17 de març a través de la Plataforma Cisco Webex. (No és necessari inscripció prèvia).

Direcció de l'esdeveniment: https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=ee7bf314937d411e654ae4ad08d7248fa

PROGRAMACIÓ:

09.30 hores. Inauguració de la Jornada:

Raúl Ruiz Callado. Degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. María José Escartín Caparrós. Directora en funcions del Dpto. de Treball Social i Serveis Socials.

Mª Dolores Soler Aznar. Presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant.

10.00 hores. Conferència: "El nostre Ubuntu: Treball Social des d'i amb otr@s per a recrear una ciutadania en dignitat i drets", a càrrec d'Emilio José Gómez Ciriano. Professor de la Facultat de Treball Social de Conca. Universitat de Castella-la Manxa.

12.00 hores. Tancament de la Jornada: Javier Mira Grau, Vicedegà de Treball Social de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info