VII Conferència de Treball Social amb Grups

09.07.2021

La VII Conferència de Treball Social amb grups naix amb l'objectiu de visibilitzar el Treball Social amb grups i crear llaços entre els i les professionals del Treball Social que dirigeixen/coordinen/dinamitzen experiències grupals en el seu quefer professional.

Les experiències que es presentaren en la Mesa de Comunicacions han sigut seleccionades entre les propostes presentades pels tres Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana.Dimecres 14 de Juliol en el marc de l'IV Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS 2021)

Lloc: Sede congrés (Aula 2.1-2.2) i via ZOOM

Horari: 16.00 a 20.00 hores

Dirigit: Professionals del Treball Social, Professorat de Treball Social, alumnat i públic en general.Inscripció gratuïta (abans del 12 de Juliol): https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsfgwgxfzvthsvixcp75m5n_r4au7bpmymgkm8vaaky2yp2-eg/viewform  (assenyalar la VII Conferència de Treball Social amb Grups)PROGRAMA:

16:00h INAUGURACIÓ

16:30h PRESENTACIÓ DEL PROJECTE I RESULTATS. “Benestar social eficient i treball amb grups: caracterització a estàndards internacionals i resultats a Madrid, Comunitat Valenciana, Múrcia, La Rioja, Andalusia i Balears”, Programa Estatal d'I+D+i orientada als Reptes de la Societat 2016, del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO) (Ref. CSO2016-78111-R) a càrrec de Sr.  Andrés Arias Astray, Catedràtic de la Universitat Complutense de Madrid. IP del projecte.

17:00h CONFERÈNCIA. “Treball Social amb Grups centrat en Solucions” a càrrec de Sr. Jose Francisco Campos Vidal. Professor de Treball Social de la Universitat de les Illes Balears. Modera: Sra. Neus Caparrós Civera, professora de la Universitat de la Rioja.

18:30h MESA DE COMUNICACIONS: “Experiències de Treball Social amb Grups a la Comunitat Valenciana”. Modera: Sra. Yolanda Domenech López, professora de la Universitat d'Alacant.

" Grup Inclusió". Programa de Prevenció a l'estigma. Reconeguda en el 2019 com a “Exemple de bona Pràctica en Sanitat", a càrrec de Sr. Francisco Javier Sants Comí. Treballador Social de la GVA. (Alacant)
“El Treball Social amb grups en el rural” (“El Treball Social amb grups en el rural), a càrrec de Sra. Anna García Monfort. Treballadora Social i Coordinadora dels Serveis Socials d'Atenció Primària Bàsica de la Mancomunitat Comarcal els Ports (Castelló).
“18 anys de Treball Social acompanyant a grups, experiències des de Càritas Vinaròs”, a càrrec de Sra. Elvira Doménech Sanz. Treballadora Social Càritas Vinaròs (Castelló).
“Programa comunitari per a afavorir la convivència escolar: CONVIBIMOS”, a càrrec de Sra. Belén López Guillem, Treballadora Social d'Atenció primària a Ibi (Alacant).
“De la intervenció grupal a la comunitària en el TSS”, a càrrec de Sra. Ana Isabel Cava Ros. Treballadora Social sanitària d'atenció primària. Centre de salut Lliri blanc, departament de salut de la Fe. València.
“La comunitat: una font important de difusió, d`intercanvis i xarxa de cures”, a càrrec de Sra. Melani Navarro Lon, RETINA COMUNITAT VALENCIANA. València.
“Grup col·laboratiu professionals i persones usuàries”. Experiències innovadores d'ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual amb grans necessitats de suport: ocupació personalitzada. (Centre de dia del barri Benisaudet. Centre Sant Rafael. Fundació San Francisco de Borja), a càrrec de Miguel-Ángel Mateo-Pérez, Sara Tejera Díaz-Terán, Yolanda Doménech-López, M. Asunción Martínez-Román, Estefanía Baena Prieto, Ana Carratalá Marco, Mª Paz de la Calçada Rodríguez. Càtedra d'inclusió social d'Aigües d'Alacant. Universitat d'Alacant. (Alacant)
19:30h TANCAMENT DE JORNADA I CONCLUSIONS

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info