LA POLICIA NACIONAL LLIURAMENT EL DIPLOMA Al MÈRIT POLICIAL A UNA COMPANYA COL·LEGIADA

08.10.2021

El passat 01 d'octubre de 2021 es van celebrar els actes de la Festivitat dels Sants Ángeles Custodios, Patrons de la Policia Nacional. En aquesta commemoració es duen a terme diverses actuacions, entre elles un reconeixement als ciutadans/as i institucions que en la seua trajectòria professional presten la seua col·laboració als membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat amb l'objectiu d'aconseguir una major eficàcia en la seua labor diària de lluita contra la delinqüència.

En aquest cas, Sra. Mª Ceferina de Gea Garcia, Treballadora Social de l'Ajuntament de Pilar de la Horadada,  va rebre de mans de Sr. Ignacio de l'Olmo Fernández, Comissari Principal  i Cap Provincial,  el Diploma al Mèrit Policial per la col·laboració prestada des de la institució en la qual presta els seus serveis a la Comissaria Provincial d'Alacant. Aquest reconeixement agraeix el treball realitzat durant més de 10 anys amb els membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

Des del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant volem fer-li arribar la nostra felicitació i orgull per aquest reconeixement tan merescut, que visibilitza i posa en valor la labor de la nostra professió.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info