Cupó commemoratiu de l'ONCE pel 40 aniversari dels col·legis professionals de Treball Social

22.11.2021

Ha eixit a la venda el cupó commemoratiu de l'ONCE pel 40 aniversari dels col·legis professionals de Treball Social, que se celebra l'any vinent 2022. El sorteig tindrà lloc, hui, dilluns 22 de novembre i es pot adquirir el cupó en els establiments autoritzats de l'ONCE i a través de juegosonce.es. Aquest cupó suposa un important reconeixement a la labor dels 36 col·legis professionals de Treball Social que hi ha a Espanya i visibilitza a la professió entre la ciutadania. 

Els Col·legis professionals de Treball Social es creen amb la Llei 10/1982, de 13 d'abril, de creació dels Col·legis Oficials de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials. No obstant això, el Reial decret 1850/1981 de 20 d'agost canvia la denominació d'assistent/a social pel de el treballador/a social, que és el vigent en l'actualitat.

L'acompliment de l'activitat professional com a treballador/a social està subjecte al control des d'un òrgan independent, com són els col·legis professionals, que garanteixen el respecte a unes normes deontològiques i un servei de qualitat per a la ciutadania. Per tant, per a exercir en Treball Social és obligatori estar col·legiat/a.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info