OBERTURA DEL TERMINI PER A SOL·LICITAR LA INSCRIPCIÓ EN EL TORN DE PERITS DEL COL·LEGI OFICIAL 2022

17.11.2021

Es comunica a totes les persones col·legiades disposades a actuar com a perits  que el termini per a inscriure's en el torn del Col·legi,tant en el llistat de peritatges privats (sol·licitats per particular al Col·legi) com en el de  aplicació *BOPERIT de la Generalitat (assistència jurídica gratuïta) comprén del dia  29 de novembre al 29 de desembre de 2020, tots dos inclusivament.

 

REQUISITS:

Els/as treballadors/as socials titulats que sol·liciten voluntàriament adscriure's al Torn de Perits Judicials hauran de reunir els següents requisits:

Pertinença i incorporació al Col·legi: estar donats d'alta en aquest Col·legi i al corrent de les seues obligacions econòmiques inherents a la condició de col·legiat/a.
Residència en el territori de la província d'Alacant.
Antiguitat en l'acompliment efectiu de la professió almenys de tres anys.
Acreditació, segons el parer del Col·legi Oficial, d'una formació específica en peritatge judicial no menor a *100h.
No estar incurs en incompatibilitat professional, legal o deontològica; no trobar-se complint sanció col·legial, ni cap altra que comporte inhabilitació per a l'exercici professional.
Adjuntar Curriculum vitae i la documentació acreditativa corresponent.
Comptar amb l'assegurança de responsabilitat civil professional al dia.


La Junta de Govern podrà rebutjar a els/as col·legiats/as que no complisquen els requisits establits, sent-li notificat per escrit. Així mateix, podrà sol·licitar documentació complementària per a contrastar les dades aportades per la persona interessada.

 

DOCUMENTACIÓ A APORTAR (a través de formulari):

Sol·licitud d'incorporació al torn de perits a través de formulari.
Curriculum vitae.
Fotocòpia de títols de postgrau, cursos de formació o equivalents d'una duració igual o superior a 100 hores lectives de peritatge judicial.
Certificat d'empresa o carta de serveis prestats en Administració pública i/o fotocòpia dels contractes de treball o equivalent.


IMPORTANT

  • Les persones que formen part del torn de perits de l'any en curs i vulguen continuar en el torn l'any que ve, hauran d'emplenar també el formulari, marcant l'opció de permanència, no sent necessari aportar la resta de documentació requerida per a la inscripció. Aquells que estant en el torn no sol·liciten permanència seran donades de baixa d'aquest.
  • Les persones que estiguen cursant el curs  "ELABORACIÓ D'INFORMES PERICIALS PER A l'AVALUACIÓ SOCIAL I FAMILIAR" podran inscriure's i sol·licitar ser registrades com a perits especialistes en informes psicosocials. Posteriorment a aquesta sol·licitud col·legi haurà de comprovar que ho han finalitzat com a APTES/AS.
    Les persones que estiguen cursant el curs  "TREBALL SOCIAL FORENSE. LA PRACTICA DE LA PROVA PERICIAL SOCIAL" podran inscriure's i sol·licitar que aquestes hores de formació siguen computades.  Posteriorment a aquesta sol·licitud col·legi haurà de comprovar que ho han finalitzat com a APTES/AS. 

 

FUNCIONAMENT DEL TORN DE PERITS  ( LLEGIR ATENTAMENT)

 

FOMULARIO D'INSCRIPCIÓ    ( formulari privat, hauràs de entrar amb les teues claus d'accés com a col·legiat/a)

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info