DESCOMPTES PER A COL·LEGIATS/AS XIV Congrés Estatal i II Iberoamericà de Treball Social 2022.

09.07.2021

                                                                              Portal del Consejo General del Trabajo Social - XIV Congreso Estatal y II  Iberoamericano de Trabajo Social 2022: inscripciones abiertas

 

El  XIV Congrés Estatal i II Iberoamericà de Treball Social 2022, sota el títol “Treball Social en essència: canviar per a avançar, crear per a créixer”, tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de maig de 2022, a Ciudad Real.

En aquesta catorzena edició el Comitè Científic ha determinat tres importants eixos de debat que reuneixen l'essència de la professió i posen les bases del canvi i la re conceptualització de la pràctica, amb l'objectiu de contribuir a entorns sostenibles per a la ciutadania. Aquests tres eixos són l'Ètica i Treball Social, l'exercici professional, entorns sostenibles i lliures de desigualtats, sent l'objectiu en aquest Congrés la consolidació d'un teixit ètic i deontològic comú dels 36 Col·legis Oficial que componen l'estructura col·legial, l'aprenentatge d'elements clau per a la presa de decisions ètiques i l'abordatge de problemes i dilemes ètics en la intervenció quotidiana de els/as treballadors/as socials.El Comitè Organitzador ha preparat descomptes aplicables a col·legiats i col·legiades.

El Col·legi d'Alacant disposa així d'un total de 150 codis descompte (Descompte de 10€) per a col·legiats/as.

Per a accedir a aquest descompte hauràs de sol·licitar-ho a través del següent formulari.

Formulari de sol·licitud codi de descompte: https://forms.gle/ApmyKeBxziJfJjtN8

Els codis de descompte seran personals i intransferibles i s'aniran donant per rigorós ordre de sol·licitud una vegada comprovat que el sol·licitant és col·legiat/a. Una vegada que rebes aquest codi a través d'email, hauràs d'introduir el mateix a l'hora de formalitzar la matrícula en el següent enllaç:

https://www.congresoestataltrabajosocial.com/inscr%C3%ADbete

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info