Col·laboració en les pràctiques externes de treball social de la Universitat d'Alacan

22.07.2021

Com cada any us animem que participeu com a tutors/as de pràctiques i us donem trasllat del missatge de la coordinadora de pràctiques externes de Treball Social de la UA,  Mercedes Molina.

“Em dirigisc a els/as col·legiats/as per a sol·licitar col·laboració en l'acompanyament al nostre alumnat en el procés d'ensenyament/aprenentatge en el pròxim curs 2021/22.
 
En la Universitat d'Alacant som conscients de les enormes dificultats que esteu travessant en les vostres entitats a causa de la pandèmia que encara tant ens afecta. Igualment en la Universitat s'estan veient reflectides les conseqüències negatives de la pandèmia, per la qual cosa estem redoblant els nostres esforços per a oferir a els/as futurs/as company/as de professió l'oportunitat d'experimentar les seues pràctiques *pre-professionals, després de l'aturada en la presencialitat d'algunes de les pràctiques en el curs que acabem d'acabar.
 
Si alguna persona vol tutoritzar a algun/a estudiant de Treball Social per favor, que es pose en contacte amb mi (mercedes.molina@ua.es   /  682.92.84.95) per a rebre més informació.
 
Aprofite per a comunicar el reconeixement de la Universitat d'Alacant als qui tutoritzen pràctiques:
 
La Universitat d'Alacant certifica la labor de tutela cada curs acadèmic
La Universitat d'Alacant facilita la Targeta Universitària o TIU a aquells tutors/as que la sol·liciten expressament en l'oficina de Pràctiques de la Facultat amb la qual estiguen col·laborant.     
Amb la *TIU es podrà accedir a la Biblioteca Universitària i a les Instal·lacions Esportives com a membre temporal de la comunitat universitària.
Els diferents Centres i Departaments de la UA tindran en compte al col·lectiu de tutors/as de les pràctiques dels seus plans d'estudi per a la difusió d'activitats que poden ser d'interés per a la seua formació i actualització professional.
La certificació de la labor de tutor/as de pràctiques d'estudiants de la UA podrà ser tinguda en compte com a mèrits en els processos selectius de personal docent i investigador de la UA que així ho establisquen en la seua convocatòria i en els termes d'aquesta.”
 
Data límit de sol·licitud:  15 d'agost de 2021.
 
 
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info