Quasi 1.500 visualitzacions de la jornada 'El contracte programa en els Serveis Socials' en només tres dies

26.04.2021

Quasi 1.500 visualitzacions de la jornada 'El contracte programa en els Serveis Socials' en només tres dies

 

Més de 430 professionals del Treball Social de la Comunitat Valenciana es van inscriure a l'esdeveniment, que es pot veure en diferit fent clic ací. L'interés que ha suscitat aquesta temàtica s'ha materialitzat en quasi 1.500 visualitzacions del vídeo en només tres dies.

 

Francesc Xavier Uceda, secretari autonòmic de Planificació i Organització del Sistema, i Patricia Ramón, directora general de Gestió i Organització del Sistema, van ser els encarregats d'oferir els detalls del contracte programa. Es tracta d'un conveni pluriennal que se signa entre la Generalitat i les entitats locals (ajuntaments i mancomunitats), i pel qual l'Administració autonòmica finança la contractació dels equips de Serveis Socials municipals.

 

Elena Puig, presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social de València, va pronunciar unes paraules molt emotives com a comiat de la legislatura, ja que el passat 15 d'abril es van produir les Eleccions a Junta de Govern 2021, que va guanyar la candidatura SOM DIVERSES, encapçalada per Ferran Senent.

 

Per part seua, Loles Soler, presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant, va tancar la jornada El contracte programa en els Serveis Socials, que va comptar amb la col·laboració de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info