Webinar "El contracte programa als Serveis Socials"

09.04.2021

                                                                            

 

                                                                             

El contracte programa és un conveni plurianual que se signa entre la Generalitat i les entitats locals (ajuntaments i mancomunitats), i pel qual l’Administració autonòmica finança la contractació dels equips de Serveis Socials municipals.

El seu ús, que ve regulat pel Decret 38/2020, de 20 de març, del Consell, de coordinació i finançament de l’atenció primària de Serveis Socials, és preceptiu per part de l’administració de la Generalitat i les diputacions provincials com a instrument per a regular el finançament als municipis i mancomunitats per a la prestació de Serveis Socials.

Mitjançant el contracte programa, es financen els serveis de l’atenció primària de caràcter bàsic, així com els serveis de competència local de l’atenció primària de caràcter específic, exceptuats els següents serveis competència de la Generalitat que no hagen sigut delegats: d’atenció diürna i nocturna, d’atenció ambulatòria i d’allotjament alternatiu.

Aquesta sessió webinar té com a objectiu ampliar informació i resoldre els dubtes que les nostres treballadores i treballadors socials col·legiats puguen estar tenint sobre aquest tema.

  • Data: dijous 22 d’abril de 2021
  • Hora: De 17:00h a 19:00h
  • Participants:
    • Francesc Xavier Uceda i Maza, secretari autonòmic de Planificació i Organització del Sistema. Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives
    • Patricia Ramón Galindo, directora general de Gestió i Organització del Sistema. Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives
  • Modalitat: online, al Canal del Col·legi a Youtube
  • Aforament limitat
  • Inscripció gratuïta dirigida a persones col·legiades dels col·legis d’Alacant i València

Activitat organitzada pels col·legis oficials de Treball Social d’Alacant i de València, amb la col·laboració de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

La data límit per a realitzar les inscripcions serà el 20 d’abril de 2021 a les 14h.

El formulari es tancarà una vegada s’hagen completat les places disponibles per a la presentació. Emplenar el formulari no garanteix l’accés a aquesta activitat. Les persones admeses rebran un correu de confirmació a l’adreça que indiquen en el formulari una vegada s’haja completat el contingent d’inscripcions.

Per a qualsevol consulta, hauràs de dirigir-te a l’adreça electrònica: formacion@cotsalacant.es o al telèfon 609589873

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  COMPLET!

                                 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info