COVID19 DETECCIÓN DE NECESIDADES

Desde el Colegio de Trabajo Social de Alicante hemos abierto este nuevo canal de comunicación para recoger las necesidades detectadas por los equipos y centros de trabajo, con el fin de poder transmitirlas a las entidades con las que el Colegio se está coordinando con motivo del COVID-19 ( Universidad de Alicante, Consejo Nacional, Consellería, etc..).

Para ello solo tienes que rellenar el sencillo formulario que tienes a continuación y enviárnoslo. LEELÓ CON CALMA Y SE LO MÁS CONCRETO POSIBLE.

*
*
*
*
*
*
*
*

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

· Responsable del tractament: COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL D'ALACANT, Carrer General Elizaicin, 9, Entresòl, 03013, Alacant.

· Finalitat del tractament: Recopilació de necessitats detectades per equips i centres de treball amb motiu del COVID-19.

· Legitimació: La base jurídica del tractament la constitueix el consentiment exprés del titular de les seues dades (Art. 6.1 a) Reglament UE 2016/679)

· Destinataris: El responsable posarà en coneixement de les entitats públiques amb les quals manté contacte (Universitat d'Alacant, Conselleria GVA, Consell Nacional de Treball Social, etc) les diferents aportacions rebudes tractant de minimitzar, en la mesura que siga possible, les dades personals que identifiquen als seus titulars, llevat que aquesta comunicació resulte estrictament necessària. No s'efectuarà transferència internacional de dades alguna.

· Termini de conservació: Les dades seran objecte de tractament durant el temps necessari per a la consecució de la fi proposada, i que finalitzarà quan les autoritats sanitàries consideren erradicada la pandèmia del COVID-19 a Espanya, si bé el responsable del tractament es reserva el dret a conservar-los durant els terminis legals establits en la normativa administrativa, així com els previstos en les normes processals a l'efecte de reclamacions i atenció o interposició d'accions legals.

· Drets: Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat mitjançant comunicació escrita o correu electrònic: alicante@cgtrabajosocial.es

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info