Grupo Previsión Sanitaria Nacional (PSN)

El nostre Col·legi té signat un conveni de col·laboració amb el Grupo Previsión Sanitaria Nacional, una mútua amb més de 85 anys de experiència en el sector assegurador.

En el marc d'este acord, el Col·legi ha subscrit una pòlissa col·lectiva amb PSN que contempla una cobertura de 3.000 euros en cas de defunció per accident per tots els col·legiats menors de 65 anys. Esta pòlissa no suposa que la persona col·legiada haja d'abonar cap import extraordinari, es tracta d'un servei de gran interès que el Col·legi assumeix amb càrrec als seus pressupostos anuals, per donar així continuïtat a la política de prestació de serveis impulsada per la Junta de Govern.

El Grup PSN és una empresa moderna amb una clara orientació de servei al mutualista i amb productes asseguradors especialment dissenyats per professionals universitaris i adaptats a satisfer les seues necessitats de protecció personal, familiar i de gestió d'inversions.

Al llarg dels últims anys, PSN ha engegat diferents projectes que aporten valor afegit, amb els que da resposta a necessitats actuals dels professionals, els més joves i també el més majors:

• AMIC SEGUROS: La integració d'AMIC Seguros Generales en el Grup PSN respon a l'objectiu d'oferir un servei integral al col·lectiu de titulats universitaris. Gràcies a esta nova empresa, el Grup PSN ofereix solucions asseguradores en el camp de la Responsabilitat Civil i Decessos. En breu, també l’haurà en altres àmbits com ara Decessos, Llar o Automòbil.

• SERCON, PSN Serveis i Consultoria: consultora de serveis per professionals que desenvolupa la seua activitat en diferents àmbits:

• Desenvolupaments Informàtics: programari per a professionals i programes específics per la gestió de clíniques, consultes i despatxos professionals.

• Qualitat: consultoria experta en implantació de normes de qualitat i RSC.

• Protecció de dades: equip especialitzat en el correcte compliment normatiu.

• Club PSN: interessants descomptes en primeres marques, simplement per ser mutualista.

• Complex PSN San Juan, Els Robles Gerhoteles Madrid i Els Robles Gerhoteles Astúries.

En definitiva, tot un món de propostes pels col·legiats que, gràcies a este acord, tens al teu abast.

Descarregar PSN_sol·licitud_assessorament_personal.pdf

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info