Gibeller

El Col·legi ha subscrit un acord de col·laboració dirigit a oferir als col·legiats del COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL D'ALACANT els productes que el Grup Gibeller comercialitza conforme a la seua activitat i açò conformement a les següents CONDICIONS:
 
PRIMERA.- El Grup Gibeller es compromet a oferir un tracte comercial preferent als membres del COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL D'ALACANT que, per acord d'ambdues parts, consistirà en descomptes exclusius.
 
SEGONA.- Per poder beneficiar-se d'esta oferta, els col·legiats han d’identificar-se com a col·legiats del COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL D'ALACANT, presentant la carta que Gibeller els facilitarà, junt amb el carnet de col·legiat.
 
TERCERA.- Esta oferta no és acumulable a cap altra ja existent ni a productes el marge comercial dels quals no permeta la seua aplicació.
 
QUARTA.- Este tracte preferent serà extensible a tots els punts de venda del Grup Gibeller, situats en:
 
ALTEA. Ptda. Cap Blanc, 106
DÈNIA. Ctra. Dènia-Ondara. Ptda. Madrigueres Nord, A-59 SANT JOAN. Ctra. Nacional 332 km. 113 (Sta. Faç) VALÈNCIA C/Silla nº12, 46910 Sedaví.
 
ALCOI (Sanejaments Sempere) Av. València 34 MAZARRÓN Ctra Mazarrón - Port km 2,5 MURCIA. Azarbe del paper, I (Cantonada Juan Carlos I)

Clic ací per descarregar Targeta descompte.jpg

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info