Comissió de Perits

La Comissió de Perits està formada per professionals del Treball Social amb formació especifica en peritatges. Els seus objectius són la promoció del Treball Social en este àmbit d’actuació, la formació contínua dels seus membres i servir de plataforma i suport als professionals d'este àmbit.

La Comissió està oberta a totes les persones col·legiades que tinguen interès en la matèria. Si en vols formar part, posa't en contacte amb nosaltres a: gestionalicante@cgtrabajosocial.com

Els nostres objectius són:

  • Organització de cursos de peritatge,  jornades…amb assistència dels membres de la Comissió, si escau.
  • Formació específica en col·legis professionals.
  • Seguir amb la difusió del nostre treball en diferents àmbits institucionals…
  • Jornades de portes obertes, work coffe.
  • Seguir amb els contactes amb Col·legi d'Advocats i Psicòlegs i establir convenis de col·laboració amb l’Administració de Justícia.
  • Continuar amb la supervisió de casos.
  • La difusió del llistat de perits de torn lliure, quan n'hi haja un.
  • I quantes iniciatives siguen pertinents

Al llarg del 2017 es van realitzar les següents accions:

- Assessorament sobre temes relacionats amb el peritatge les persones col·legiades que ho han sol·licitat (formació, eixides professionals etc..).

- El 24 de maig van realitzar la xarrada dins del cicle “ Trobades amb la professió”: “ El peritatge social com àmbit professional” sobre el perfil del treballador social com a perit. Van conèixer les competències i formació necessàries per desenvolupar este perfil professional, les seues principals funcions i eines de treball, així com les seues possibilitats laborals.


- El 13 de juliol un dels membres de la Comissió, Rafael Alcázar, company col·legiat d'Alacant i membre de la Comissió de Perits, va anar al Congrés dels Diputats i va ser rebut per la Comissió de Justícia al costat de l’Associació de Treballadors Socials Forenses per poder posar sobre la taula temes tan necessaris com la Llei d'Equips Tècnics de Família o la nova Llei de Custòdia compartida.

-Al llarg de tot l'any s'han facilitat notícies relacionades amb el peritatge per a la seua difusió en les xarxes del Col·legi.

- S'han realitzat diversos escrits sol·licituds a Conselleria relacionats amb la situació del treball social forense.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Google+ Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info