Comissió de Mediació

Es va constituir al desembre de 2010 i està formada per diferents professionals treballadors socials del camp de la mediació. La Comissió de Mediació naix amb l'objectiu de crear un espai on posar en comú les actuals línies de treball en el camp, resolució de dubtes i conèixer la situació actual de la Mediació a España i, especialment, a la província d'Alacant. D'altra banda, la Comissió proporciona informació, orientació i assessorament a les persones col·legiades que ho requerisquen i serveix per a l'aprenentatge i formació contínua dels seus membres.

Si vols saber més sobre mediació:

https://www.cgtrabajosocial.es/Ejes_Estrategicos_ambito_intervencion_Mediacion

La Comissió està oberta a totes les persones col·legiades que tinguen interès en la matèria. Si vols formar part d'ella, posa't en contacte amb nosaltres a: gestionalicante@cgtrabajosocial.com

Al llarg del 2017 s'han realitzat les següents accions:
- Assessorament sobre temes relacionats amb la mediació (formació, eixides professionals etc..).


- Inici, en col·laboració amb el Col·legi de Treball Social de València i Castelló, d’una nova oferta formativa amb un curs semi presencial “Especialista en mediació civil i mercantil” impartit pel Col·legi de Treball Social de Madrid, que finalment no es va dur a terme per falta d'alumnes.


- El 17 de maig van realitzar, per a col·legiats i estudiants dins del cicle “Trobades amb la professió”, la xarrada: “La mediació com acció professional específica”, en la qual ens van acostar a este interessant perfil a través de les seues experiències professionals, els diferents àmbits laborals on desenvolupen el seu treball i la formació i capacitació
necessàries per iniciar-se en este àmbit laboral.


- Al llarg de tot l'any s'han facilitat notícies relacionades amb la mediació per a la seua difusió en les xarxes del Col·legi.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Google+ Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info