ADMINISTRACIÓ PÚBLICA. EL DRET CONSTITUCIONAL I L'ORGANITZACIÓ ADMINISTRATIVA 2022

02.02.2022

 

Per a poder posar en marxa aquest curs necessitem un mínim de persones interessades en la seua realització, si és el teu cas només has d'emplenar el formulari de matrícula i t'avisarem com a això ocórrega i fem la proposta de dates.
 
Inici del curs:  2022 ( pendent de tancar dates una vegada que hagen les suficients persones interessades inscrites)
Finalització del curs: 2022 ( pendent de tancar dates una vegada que hagen les suficients persones interessades inscrites)
Núm. d'hores lectives: *21h
Horari: dijous de 17 a 20,*30h.
Modalitat:Vídeo conferencia en temps real, a través de la plataforma GOOGLE *MEET, l'alumne/a haurà d'assistir a les sessions en línia en els horaris i dies indicats.
Dirigit: Persones col·legiades en treball social i  persones col·legiades en  altres/as  Col·legis Professionals associats a Unió Professional de col·legis professionals
 
 
OBJECTIUS DE L'ACCIÓ FORMATIVA:
 
Preparació a els/as alumnes/as de la part específica que se'ls presentarà en qualsevol procés selectiu (oposició) de les Administracions Públiques  (Cos superior de gestió en acció social).
 
 Aquest curs monogràfic, podrà complementar-se amb els cursos impartits pel col·legi de "Dret administratiu i empre públic" i "Dret autonòmic", tenint prioritat d'admissió en aquests cursos una vegada s'òbriga el període de matrícula.
 
 
 
CONTINGUTS: DRET CONSTITUCIONAL I ORGANITZACIÓ ADMINISTRATIVA
 
 
 
La Constitució Espanyola de 1978. Característiques, estructura i reforma. Els principis constitucionals. Els drets fonamentals i les llibertats públiques. Garantia i suspensió.
 
 
La Corona: La seua regulació en la Constitució espanyola. Les Corts Generals. Les Cambres: composició, organització i funcions. Especialment la funció legislativa. El Govern i l'Administració Pública: regulació constitucional. Relacions entre el Govern i les Corts Generals. El Poder Judicial. La regulació constitucional de la justícia. El Consell General del Poder Judicial. Composició i funcions. El Tribunal Constitucional. Naturalesa, composició i competències.
 
 
      3. L'organització territorial de l'Estat. L'Administració Local. Les Comunitats Autònomes.
 
 
 
 
 
PROFESSORA: Mª ANGELES MORAGA 
 
Professora Associada del Departament d'Estudis Jurídics de l'Estat (Àrea de Dret Constitucional) de la Universitat d'Alacant.
 
Professora de l'Escola de Relacions Laborals d'Elda.
 
Ha pertangut a diferents grups d'investigació en la Universitat d'Alacant, i pertany a la Xarxa Docent Genere i Igualtat en Dret Constitucional i Llibertat de Creences, emmarcada en el Projecte Xarxes d'Investigació en Docència Universitària.
 
Promotora del Seminari Universitari sobre els Drets de les Dones de la Universitat d'Alacant.
 
*Co-fundadora, i actualment Tresorera, de la Xarxa Feminista de Dret Constitucional.
 
 
 
METODOLOGIA:
 
Curs compost per classes de tres hores i mitja de duració cada sessió. Per a accedir al material complementari s'usarà la plataforma *MOODLE.
 
Les classes compaginen la teoria i les pràctiques (test i supòsits pràctics).
 
 
 
MATRÍCULA:
 
 
Nota:
 
Les persones col·legiades en altres Col·legis Professionals de Treball Social i les persones col·legiades en  altres/as  Col·legis Professionals associats a Unió Professional de col·legis professionals, tindran dret al preu del curs establit en l'opció " col·legiat/a en actiu", sempre que adjunten justificant del seu col·legi de referència de trobar-se al corrent de quotes.

 


Col·legiat/a en actiu:    105€

OPCIÓ A--DESCOMPTE DEL 50%:  52€

a.- Col·legiat/a en desocupació que no perceben prestació per desocupació.

b.- Col·legiat/a en desocupació que perceben una prestació per desocupació igual o menor que el subsidi per desocupació vigent a cada moment .

c.- Col·legiat/a en actiu que perceben un salari igual o menor que el subsidi per desocupació vigent a cada moment .

 

OPCIÓ B--DESCOMPTE DEL 25%:   78 €

1-Per a col·legiats/as en actiu que perceben un salari entre la quantia del subsidi per desocupació vigent a cada moment i el salari mínim interprofessional vigent a cada moment .

2- Per a col·legiats/as en desocupació que perceben una prestació per desocupació entre la quantia del subsidi per desocupació vigent a cada moment i el salari mínim interprofessional vigent a cada moment .

 

 

CERTIFICACIÓ:

L'alumne/a ha de tindre en compte que aquest tipus de cursos  no són cursos d'especialització ni es cursen per a obtindre mèrits i per tant no tenen per què ser *baremables en convocatòries d'ocupació pública, per això el col·legi no emetrà certificats de les mateixos.

 

PERÍODE DE MATRÍCULA: Estarà obert fins al 31 de abril, si aquestes interessat/a *inscribete i ens posarem en contacte amb tu per a informar-te de la data d'inici.
 
 
 
COM EM MATRICULE:
 
Emplena el formulari, enviar-lo i esperar que a través del correu electrònic des de l'àrea de formació, se't confirme que comptes amb plaça i se't faciliten les instruccions per a fer el pagament. 

 

FORMULARI DE MATRÍCULA ( S'obrirà l'3 de febrer a les 17h)

 

 


 

Per a contactar amb l'àrea de formació:

 Correu: formacion@cotsalacant.es

Telèfon: 609589873.

 

Normes de devolució de cursos anul·lats pels inscrits:

Fins a quatre dies abans, devolució íntegra de l'import del curs.

Després del quart dia fins al mateix dia del curs se'ls retornarà el 30% de l'import d'aquest.

Només s'acceptaran devolucions per malaltia o treball degudament justificats o defunció familiar. 

 

NORMES GENERALS RELACIONADES AMB FORMACIÓ

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info