XARRADA WEBINAR MONOGRÀFICA “PARLEM DE PERSONES, PARLEM DE SALUT MENTAL”

25.03.2021

                                                                           

 

 

 “Proposem un debat obert de reflexió conjunta amb persones expertes en salut mental, com a acostament al curs que s'impartirà en el col·legi: Altres mirades en salut mental. Acompanyament des del social”.

 

Data de realització: 30 d'abril 2021

Duració: 3H

Horari: de 17 h a 20 h

Modalitat: on line a través de plataforma **Webex del col·legi de treball social d'Alacant.



Dirigit a persones col·legiades.

AFORAMENT LIMITAT

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA dirigida a persones col·legiades en el **COTSA.

Imparteix: 

OFELIA VILLAESCUSA GIL. Nº COL 986. TRABAJADORA SOCIAL. FUNCIONARIA DE CARRERA DE LA DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE ALICANTE. JEFA UNIDAD CENTRO DE DÍA DR. ESQUERDO. PROFESORA ASOCIADA DE TRABAJO SOCIAL EN LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE. SOCIA DE LA AEN PV

 ANGELES CONSUELO LLORCA PÉREZ. EDUCADORA SOCIAL. FUNCIONARIA DE CARRERA DE LA DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE ALICANTE. CENTRO DE DÍA DR. ESQUERDO.

 ANA BELÉN MARTÍNEZ GÓMEZ.TERAPEUTA GESTALT E INTEGRATIVA. PSICÓLOGA SANITARIA DEL CENTRO DE DÍA DR. ESQUERDO. FUNCIONARIA INTERINA DE LA DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE ALICANTE. SOCIA DE LA AEN PV

 ANA ISABEL MOYA MORLANES. EXPERTA EN SALUD MENTAL. AUXILIAR SANITARIA EN CENTRO DE DÍA DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE ALICANTE.

 



La data límit per a realitzar les inscripcions  serà el  22 d'ABRIL de 2021 a les 14h.

 Emplenar el formulari no garanteix l'accés a aquesta. Les persones admeses rebran un correu de confirmació en l'adreça que indiquen en el formulari una vegada completat el contingent d'inscripcions.

Per a qualsevol consulta  hauràs de dirigir-te al correu: formacion@cotsalacant.es o al telèfon 609589873

NORMES D'ASSISTÈNCIA EN LA FORMACIÓ VIRTUAL IMPARTIDA PEL COL·LEGI

Modalitat: Online, a través de **webinar en **streaming directe (No hi haurà possibilitat d'accés en diferit, al no ser gravades les sessions.

IMPORTANT: Et recordem que per a totes aquelles activitats gratuïtes que compten amb llista d'espera com per exemple les xarrades, s'estableix la següent pauta:

Aquelles persones que, havent-se inscrit, no assistisquen a la mateixa i no comuniquen la no assistència amb la suficient antelació com per a avisar al següent inscrit en la llista d'espera, seran penalitzades en la pròxima inscripció que realitzen i només podran assistir en el cas que una vegada admesos tots els inscrits quedaren places.

ADVERTIMENT: A afectes de la verificació de l'assistència a cadascuna de les sessions per part del Col·legi de Treball Social d'Alacant, serà estrictament necessari mantenir activada la webcam de l'usuari durant la totalitat de la jornada.



FORMULARI DE MATRÍCULA  (el formulari és privat, hauràs d'accedir a ell amb les teues claus de col·legiat/a)

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info