XERRADA WEBINAR MONOGRÀFICA " BURNOUT . LA SÍNDROME D'ESTAR CREMAT"

11.03.2021

                                                               


Data de realització: 25 de març 2021

Durada: 90 minuts

Horari: de 18h a 19,30h

Modalitat: on line a través de plataforma Webex del col·legi de treball social d'Alacant.OBJECTIUS:

1. Desenvolupar un marc conceptual bàsic sobre el tema tractat.

2. Resoldre dubtes conceptuals i/o operatives sobre els temes tractats i en relació a l'exercici professional particular.

METODOLOGIA

Es dediquen aproximadament 60 minuts a l'exposició teòrica i 30 minuts a la resolució de dubtes.

Finalitzada la xerrada es lliurarà als participants en arxiu utilitzat  durant aquesta.Dirigit a persones col·legiades.

AFORAMENT LIMITAT

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA dirigida a persones col·legiades en el COTSA.

Imparteix: 

David Mustieles Muñoz. Treballador Social Clínic. Terapeuta Familiar i de Pareja per la Federació Espanyola d'Associacions de Teràpia Familiar. Va obtenir el reconeixement de Psicoterapeuta per la FEAP. S'ha exercit com a treballador social en diferents organitzacions des de 1993. Va treballar com a psicoterapeuta en la seva consulta privada durant 10 anys. Imparteix formació especialitzada en intervenció social des de fa 25 anys. Ha publicat nombrosos articles en revistes especialitzades i sis llibres dels quals destaquen “L'entrevista psicosocial. Procés i procediments” i “Sistematització de la pràctica amb grups” amb Natalio Kisnerman. Actualment és membre de la Llista d'Intervenció Professional en Adopció Internacional i dirigeix Fer-ho BÉ, entitat especialitzada en Consultoria, Qualitat, Formació i Supervisió per a Organitzacions i Professionals de Serveis Socials i Serveis Sociosanitaris.


La data límit per a realitzar les inscripcions  serà el  23 de març de 2021 a les 14h.

El formulari es tancarà una vegada s'hagin completat les places disponibles per a la xerrada. Emplenar el formulari no garanteix l'accés a aquesta. Les persones admeses rebran un correu de confirmació en l'adreça que indiquin en el formulari una vegada completat el contingent d'inscripcions.

Per a qualsevol consulta  hauràs de dirigir-te al correu: gestionalicante@cgtrabajosocial.com o al telèfon 609589873

NORMES D'ASSISTÈNCIA EN LA FORMACIÓ VIRTUAL IMPARTIDA PEL COL·LEGI

Modalitat: Online, a través de webinar en streaming directe (No hi haurà possibilitat d'accés en diferit, al no ser gravades les sessions.

IMPORTANTE: Te recordamos que para todas aquellas actividades gratuitas que cuenten con lista de espera como por ejemplo las charlas, se establece la siguiente pauta:

Aquellas personas que, habiéndose inscrito, no asistan a la misma y no comuniquen la no asistencia con la suficiente antelación como para avisar al siguiente inscrito en la lista de espera, serán penalizadas en la próxima inscripción que realicen y solo podrán asistir en el caso de que una vez admitidos todos los inscritos quedaran plazas.


ADVERTIMENT: A afectes de la verificació de l'assistència a cadascuna de les sessions per part del Col·legi de Treball Social d'Alacant, serà estrictament necessari mantenir activada la webcam de l'usuari durant la totalitat de la jornada.FORMULARI DE MATRÍCULA  (el formulari és privat, hauràs d'accedir a ell amb les teves claus de col·legiat/a)

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en LinkedIn

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info