Vull opositar, primers passos

13.01.2021

 

                                                                     

Taller- webinar de 3 hores de duració per a l'explicació de cerca i subscripció a portals per a estar al dia de les convocatòries d'oposicions i passos a seguir quan vull participar en un procés d'oposicions.

Data de realització: 11 de febrer 2021

Duració: 3H

Horari: de 17,30h a 20,30h

Modalitat: on line a través de plataforma Webex del col·legi de treball social d'Alacant.

Dirigit a persones col·legiades.

AFORAMENT LIMITAT

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA dirigida a persones col·legiades en el COTSA.

Imparteix: 

Mª. Ángeles Pastor, la docent d'aquesta webinar, és advocada i criminòloga. Porta més de quinze anys impartint classes de diverses àrees en el camp de les oposicions, sempre en la branca jurídica. Treballa per a l'Administració pública de la Generalitat Valenciana des de l'any 2009, en qualitat de funcionària interina, exercint actualment un lloc de Tècnica jurídica en el **Espai Labora d'Isabel La Catòlica, a Alacant.

Continguts:

1.-  On localitze les convocatòries d'oposicions?

Explicació d'oposicions a nivell estatal ( BOE), a nivell autonòmic (DOCV), a nivell local (BOP) i a nivell europeu (DOTZE).

Subscripció a pàgines d'internet per a estar sempre al dia (PROP, portal parats, etc)

2.- Tipus de convocatòries a nivell estatal, autonòmic i local per a Treballadors socials (es veuran les oposicions específiques per a aquests professionals i les genèriques a les quals poden optar qualsevol llicenciat, diplomat o graduat).

Es farà a efectes pràctics, un simulacre amb una convocatòria en vigor.

3.- Explicació diferencies de cara a una convocatòria d'oposicions entre llicenciat i graduat. Maneres d'obtenir cada reconeixement.

4.- Ha eixit la convocatòria de la meua oposició. Què he de fer ara? Termini aproximat fins a l'examen. Aspectes temporals a tenir en compte.

5.- Explicació de les fases d'una convocatòria d'oposicions. Aspectes a tenir en compte de la convocatòria. (es llegirà un convocatòria per a destacar aquells aspectes important a tenir en compte).

6.- Com m'inscric a la convocatòria? Opcions en línia ( amb descompte normalment) i presencial.

7.- Com puc preparar el temari?. A tenir en compte diferències en la preparació per a un tipus test o per a un examen de desenvolupament.

8.- Resolució de dubtes.

La data límit per a realitzar les inscripcions  serà el  4 de febrer de 2021 a les 14h.

El formulari es tancarà una vegada s'hagen completat les places disponibles per a la xarrada. Emplenar el formulari no garanteix l'accés a aquesta. Les persones admeses rebran un correu de confirmació en l'adreça que indiquen en el formulari una vegada completat el contingent d'inscripcions.

Per a qualsevol consulta  hauràs de dirigir-te al correu: gestionalicante@cgtrabajosocial.com o al telèfon 609589873 en els següents horaris:

NORMES D'ASSISTÈNCIA EN LA FORMACIÓ VIRTUAL IMPARTIDA PEL COL·LEGI

Modalitat: Online, a través de webinar en streaming directe (No hi haurà possibilitat d'accés en diferit, al no ser gravades les sessions.

ADVERTIMENT: A afectes de la verificació de l'assistència a cadascuna de les sessions per part del Col·legi de Treball Social d'Alacant, serà estrictament necessari mantenir activada la webcam de l'usuari durant la totalitat de la jornada.

 !Completa!

FORMULARI DE MATRÍCULA (el formulari és privat, hauràs d'accedir a ell amb les teues claus de col·legiat/a)

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info