PLA DE FORMACIÓ PER A PERSONES PROFESSIONALS TÈCNIQUES DEL SISTEMA PÚBLIC VALENCIÀ DE SERVICIS SOCIALS 2024 ( FORMACIÓ SUBVENCIONADA)

23.01.2024
 
 
Pla Formatiu emparat d'esta subvenció atorgada al Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Servicis socials, igualtat i habitatge a través de la Direcció General de Gestió del Sistema Sociosanitari i de l'Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Servicis Socials i el, per a la FORMACIÓ DE PERSONES PROFESSIONALS TÈCNIQUES  DEL SISTEMA PÚBLIC VALENCIÀ DE SERVICIS SOCIALS.
 
 
 
El COTSA oferix a través d'este conveni 7 CURSOS GRATUÏTS, entre ells veuràs segones convocatòries de cursos que es van realitzar en el 2023, van tindre molt bona avaluació i van quedar amb una àmplia llista d'espera i altres nous.
 
La formació estarà dirigida a persones professionals tècniques que presten els seus servicis en entitats o empreses que formen part del SPVSS, o en administracions públiques de la Comunitat Valenciana, dels àmbits funcionals de l'Atenció Primària Bàsica, de l'Atenció Primària Específica i de l'Atenció Secundària, previstos en la Llei 3/2019, de 18 de febrer, de servicis socials inclusius de la Comunitat Valenciana, a excepció del personal de la Generalitat).Es guardarà un percentatge per a persones desocupades i/o recentment titulades.
 
En l'oferta del COTSA podràs trobar cursos específics dirigits només a treballadors/as socials i cursos interdisciplinaris dirigits a qualsevol persona que dispose d'una titulació que habilite per a intervindre professionalment en servicis socials 
 

NOMBRE ACCIÓN FORMATIVA

CARÁCTER

 

 

MODALIDAD

 

 

LUGAR

 

 
 

 APROXIMACIÓN PRÁCTICA A LA RENTA VALENCIANA DE INCLUSIÓN. CONCEPTOS BÁSICOS.(COMPLET)

ESPECIFICO

 PRESENCIAL

 Sede del COTSA.

Alicante

 

 INFORMES SOCIALES EN LOS PROCEDIMIENTOS JUDICIALES SOBRE PROVISIÓN DE APOYOS A PERSONAS CON DISCAPACIDAD (LLISTA D'ESPERA)

ESPECIFICO

  TELEPRESENCIAL (STREAMING)

 GOOGLE MEET

 

  LA IMPORTANCIA DEL TRABAJO EN RED: LA RESPUESTA INTREGRAL A LAS MUJERES VÍCTIMAS DE VIOLENCIA DE GÉNERO  (LLISTA D'ESPERA)

TRANSVERSAL

  TELEPRESENCIAL (STREAMING)

  GOOGLE MEET

 

 CUESTIONES JURÍDICAS RELACIONADAS CON SALUD MENTAL  (LLISTA D'ESPERA)

TRANSVERSAL      

  TELEPRESENCIAL (STREAMING)

GOOGLE MEET 

 

  INTERPRETACIÓN Y MANEJO DOCUMENTAL EN LOS TRÁMITES HABITUALES DE SERVICIOS SOCIALES: IRPF,PENSIONES,PRESTACIONES,CONTRATOS, NOMINAS,AUTONOMOS ETC...(COMPLET)

ESPECIFICO

  TELEPRESENCIAL (STREAMING)

GOOGLE MEET 

 

  PROTECCIÓN DE DATOS Y CONSENTIMIENTO. APLICACIONES PRÁCTICAS, RIESGOS Y REPERCUSIONES EN EL AMBITO DE LOS SERVICIOS SOCIALES.

ESPECIFICO

  TELEPRESENCIAL (STREAMING)

GOOGLE MEET 

 

 “DEPENDENCIA: MARCO LEGAL, PROCEDIMIENTO Y TRAMITACIÓN”  (LLISTA D'ESPERA)

ESPECIFICO

  TELEPRESENCIAL (STREAMING)

GOOGLE MEET 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transversal: Cursos de continguts generalistes, transversals i de caràcter interdisciplinari per a tots els professionals del *SPVSS.

Específic: Cursos referits a temes d'intervenció social, atenció personal i matèries pròpies de cada perfil professional de l'entitat organitzadora de l'acció formativa.

Modalitat : Presencial: l'equip docent i l'alumnat es relacionen de manera sincrònica en la mateixa aula, *Telepresencial (*streaming): l'equip docent i l'alumnat es relacionen de manera sincrònica a través d'internet. Es requerix l'ús d'eines audiovisuals per a la seua impartició a l'aula virtual, 

Per a donar opció al fet que el major nombre de professionals es beneficie d'esta formació cada persona podrà matricular-se només en 2 dels 7 cursos oferits.
 
No podrà inscriure's en estos cursos el personal FUNCIONARI DE LA GENERALITAT VALENCIANA (La resolució de 8 de novembre de 2023, que regula esta subvenció nominativa, en les bases reguladores, indica que el personal de la Generalitat) no podrà inscriure's. 
 
És important que abans de triar lliges bé la informació de cada curs i comproves que complixes amb els requisits d'admissió.
 
 
 
Com em matricule?
 
  1. Llig atentament la informació de cada curs que trobaràs en el següent enllaç  (PDF INFORMATIU)
  2. Decidix quins cursos en els quals vols preinscriure't
  3. Emplena el formulari de PREINSCRIPCIÓ que trobaràs en el pdf o en el següent i que s'activarà l'1 de febrer. (ENLLAÇ AL FORMULARI)

(LES INSCRIPCIONS REALITZADES A PARTIR d'ARA ENTRARAN DIRECTAMENT EN LLISTA D'ESPERA)

  1. Espera al fet que et confirmem per email que comptes amb plaça.
  2. Entre 30 i 20 dies abans de l'inici de cada curs t'enviarem un email perquè formalitzes la matrícula. Tindràs 3 dies per a fer-ho, passat eixe temps perdràs l'opció a plaça que passarà a oferir-se a les persones en llista d'espera.
CERTIFICACIÓ: Aquelles persones que acaben el curs com a aptes rebran un diploma provisional expedit pel col·legi, mentres es formalitza el conveni i s'expedixen els diplomes definitius.
 
Per a contactar amb l'àrea de formació:
 
 Correu: formacion@cotsalacant.es
  Telèfon y whatsapp: 609589873.
 
 
 
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info