Presentació de la tesi : "De portes endins: les visites domiciliàries en treball social des de les dimensions de l'ètica, la relació d'ajuda, l'espai i les competències".

10.10.2023

 

 

Data: 30/11/2023

Horari:  17.30 a 19:30h.

Lloc: seu del Col·legi Oficial de Treball Social del Cotsa. C/ Pintor Murillo 27-29 entl. Alacant 

ACTIVITAT GRATUÍTA LIMITADA A l'AFORAMENT DEL LOCAL

"Des de les Friendly Visitors (1899) de Mary Richmond fins als nostres dies les visites domiciliàries han marcat una part important de la identitat professional de les treballadores socials, i des d'aquesta obra fins al moment actual, es pot constatar l'escassa bibliografia que existeix sobre la visita domiciliària en treball social. Aquesta investigació pretén analitzar a manera de dimensions la influència de l'ètica, de la relació d'ajuda, de l'espai i de les competències del professional en la visita a domicili. El mètode d'investigació és mixt i consta d'una part qualitativa duta a terme amb grups focals i una altra part quantitativa que s'ha dut a terme a través d'una enquesta.
Per a realitzar l'estudi qualitatiu es creen tres grups focals de professionals (Alacant, Castelló i València) en els contextos públics de serveis socials, sanitat i educació. Amb els resultats obtinguts es realitza una enquesta que contesten més de 1.300 professionals del treball social en tota Espanya relacionada amb qüestions relatives a la seua pràctica professional en relació a la visita. Aquest seminari tracta de retornar aquests resultats als col·legis professionals que van col·laborar en aquesta Tesi presentada en la Universitat d'Alacant al juny de 2023."



Ponent: Emiliano Ramirez Garcia. Treballador social Núm. col:   1057, terapeuta familiar Doctor i professor universitat d'Alacant, .





FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  ( la inscripció s'obrirà el 10 de novembre a les 17h)

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info