XARRA "INTRODUCCIÓ A LA INNOVACIÓ SOCIAL DES DEL TREBALL SOCIAL"

15.02.2023
 
 
 
Data de realització: 23/03/2023

Duració: 3h

Horari: de 17.00 h a 20.00 h

Modalitat: En línia

Dirigida a: Persones col·legiades en el Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant i alumnat de Grau en Treball Social.



OBJECTIUS DE L'ACCIÓ FORMATIVA:

-          Aprofundir en el concepte d'innovació social en Treball Social.

-          Conèixer l'aplicabilitat de la innovació social en Treball Social.

-          Informar sobre l'oferta formativa en innovació de la Universitat d'Alacant.

METODOLOGIA:

Es treballarà des d'una metodologia participativa. Els continguts es troben dividits en tres mòduls que seran dictats per una parella de docents cadascun, de manera que siga plantejat com un diàleg sobre tres eixos.

A) Introducció Què és i què no és Innovació en Treball Social? Dirigit per Francisco Francés García i Irene Castillo García.

B) Participació en la Innovació social Utopia o realitat? Dirigit per Patricia Aragoneses Sánchez i Alba Ruiz Expósito.

C) Innovació social en els nostres entorns laborals. Bones pràctiques. Dirigit per Ofelia Villaescusa Gil i Belén Pedregar Navarro.
 
 
PROFESSIONALS:

Francisco Francés García: Doctor en Sociologia i premi extraordinari de doctorat per l'Universitat d'Alacant, en l'actualitat és professor titular en el departament de Sociologia II de l'UA i investigador dins de l'Institut Interuniversitari de Desenroll Social i Pau. Les principals llínees d'investigació en les que desenrolla la seua activitat són participació ciutadana i política, innovació en #metodologia participatives, planificació comunitària i desigualtats socials. Ha participat en més d'una vintena de proyectes públics com a investigador principal o colaborador. Pertany a distints grups d'investigació com l'Observatori Europeu de Tendències Socials (*OBETS) o el Grup d'Investigació en Sociologia de l'Innovació i del Canvi Social (*SOC-INNOVA)

Ofelia Villaescusa Gil: Treballadora Social. Especialista Universitària en Teràpia Familiar Sistèmica (**UMH) Màster en Innovació Social i Dinàmiques de Canvi (UA). Membre del Grup d'investigació **AICP de la UA. Cap d'Unitat del Centre de Dia Dr. Esquerdo de la Diputació Provincial d'Alacant. Primer Premi al TFM en els premis de resiliència comunitària, polítiques públiques **relocalizadoras i transformadores de la Generalitat Valenciana.

Belén Pedregar Navarro: Treballadora social. Premi de reconeixement per MH en TFG i Màster en Innovació Social i Dinàmiques de Canvi. Membre del Grup d'investigació AICP de la UA. Segon Premi al TFM en els premis de resiliència comunitària, polítiques públiques **relocalizadoras i transformadores de la Generalitat Valenciana al TFM. Treballadora Social en Centre de Dia Ciutat Jardí.

Irene Castillo García: Treballadora Social. Màster en Innovació Social i Dinàmiques de Canvi. Doctoranda en el programa d'estudis de Gènere UA. Treballadora social en l'associació A+famílies (Madrid) dins de la seua labor en aquesta associació dissenya projectes d'innovació social i metodologies d'intervenció i mesurament d'impacte.

Patricia Aragoneses Sánchez: Treballadora Social. Màster en Innovació Social i Dinàmiques de Canvi. Màster en Artteràpia. Treballadora Social de **Filias Innovació social.

Alba Ruiz Expósito: Treballadora Social. Màster en Innovació Social i Dinàmiques de Canvi (reconeixement per MH i premi extraordinari. Doctoranda en el programa d'Empresa, Economia i Societat de la UA. Coordinadora de zona del projecte europeu Aicp.com de la Fundació Pilars per a l'Autonomia Personal. Membre del grup d'investigació AICP de la UA.



ACTIVITAT GRATUÏTA



TERMINI D'INSCRIPCIÓ: Des del 15 de febrer fins al 22 de març de 2023.

Formulari d'inscripció: https://forms.gle/RnfcNbJvgpKZxdaW6



IMPORTANT: Et recordem que per a totes aquelles activitats gratuïtes que compten amb llista d'espera com per exemple les xarrades, s'estableix la següent pauta:

Aquelles persones que, havent-se inscrit, no assistisquen a la mateixa i no comuniquen la no assistència amb la suficient antelació com per a avisar al següent inscrit en la llista d'espera, seran penalitzades en la pròxima inscripció que realitzen i només podran assistir en el cas que una vegada admesos tots els inscrits quedaren places.
 
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info