LA IMPORTÀNCIA DEL TREBALL EN XARXA: LA RESPOSTA INTREGRAL A LES DONES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

02.05.2023

 

 

Dirigit a:

Curs  dirigit als i les  professionals del SPVSS.


 Objectius generals:

REFLEXIONAR LA IMPORTÀNCIA DEL TREBALL EN XARXA EN L'ABORDATGE  A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE: ENFOCAMENT D'INTERVENCIÓ. 
IDENTIFICAR ELS PRINCIPALS COMPONENTS DEL TREBALL EN XARXA I LES DIFICULTATS PER A LA SEUA POSADA EN MARXA.
AVALUAR LES PRÒPIES ACTITUDS I HABILITATS PROFESSIONALS PER A L'IMPULS DEL TREBALL EN XARXA.
DENTIFICAR EINES PROFESSIONALS PER A L'ESTABLIMENT DEL TREBALL EN XARXA
CONÈIXER QUINA ÉS LA XARXA D'ATENCIÓ A DONES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE A LA COMUNITAT VALENCIANA.


Continguts:

1.QUÈ ÉS TREBALL EN XARXA
2. EL MANDAT LEGAL: RESPOSTA INTEGRAL I COORDINACIÓ
3. COMPETÈNCIES PROFESSIONALS QUE AFAVOREIXEN EL TREBALL EN XARXA.
4. CRITERIS PER AL TREBALL EN XARXA
5. OBSTACLES PER AL TREBALL EN XARXA
6 LA XARXA D'ATENCIÓ A DONES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE A LA COMUNITAT VALENCIANA


Metodologia:

Formació a través de webinars , les classes s'impartiran en la seu del COTSA. C/ Pintor Murillo 27-29 entl.


 Calendari:


31 maig, 7 juny,14 juny,21 juny,28 juny

HORARI: 16,30 A 20,30 H

Duració: 20h

Sessions:
 5 sessions de 4h cadascuna.


PROFESSORA:

 Marta Monllor Jimenez. Treballadora social col·legiada núm 02 2294 i Sociòloga col·legiada núm 1581 amb especialització i experiència professional de 20 anys en el camp dels Drets Humans de les Dones i la Violència de Gènere i Sexual                                                                   

SISTEMA D'AVALUACIÓ: L'avaluació del curs vindrà marcada per la participació en les sessions i l'assistència d'almenys a un 80% del total de les hores i la realització d'un exercici tipus test després de cada sessió que assegure que l'alumne/a ha estat pendent de la classe.

 

NORMES D'ASSISTÈNCIA EN LA FORMACIÓ VIRTUAL IMPARTIDA PEL COL·LEGI

Modalitat: En línia, a través de **webinar en **streaming directe (No hi haurà possibilitat d'accés en diferit, al no ser gravades les sessions.

ADVERTIMENT: 

 L'avaluació del curs vindrà marcada per la participació en les sessions i l'assistència d'almenys a un 80% del total de les hores . Per a la justificació del 20% restant de faltes , l'alumne/a haurà de fer arribar a l'organització el document justificatiu de la mateixa que haurà de ser per malaltia, defunció d'un afí, incompatibilitat laboral o causa major. Així mateix , la certificació vindrà determinada pel compliment i realització d'almenys el 80% de les tasques requerides.
Per a la participació en el curs en format Webinar serà imprescindible disposar de webcam, micròfon i altaveus/auriculars en les sessions, sent obligatori el mantenir la càmera encesa durant aquestes.
La simultaneïtat durant  les sessions webinars del curs amb altres activitats (professionals o no) , així com el manteniment de la cambra apagada al llarg de les sessions, podrà ser motiu de cancel·lació de la matrícula i baixa automàtica del curs.
Aquelles persones que sent admeses no acudisquen o aprofiten el curs, ni avisen dels motius de la seua baixa almenys amb 4 dies d'antelació a l'inici d'aquest , seran penalitzades per a altres cursos gratuïts que realitze el col·legi i només podran assistir en el cas que una vegada admesos tots els inscrits quedaran places.   

 

COM EM MATRICULE:

Una vegada s'òbriga el formulari de matrícula hauràs de emplenar-lo, enviar-lo i esperar que a través del correu electrònic des de l'àrea de formació, se't confirme que comptes amb plaça .

Emplenar el formulari no garanteix l'accés a aquesta. Finalitzat el termini d'inscripció,les persones admeses rebran un correu de confirmació en l'adreça que indiquen en el formulari .

 


PLACES LIMITADES

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA : Formació finançada per l'Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat en Serveis Socials (IVAFIQ)

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  (El formulari de matrícula s'obrirà l'11 DE MAIG  a les 17h i es tancarà una vegada es cobrisquen les places).

 

CRITERIS D'ADMISSIÓ

En els cursos de formació transversal es reservaran almenys la meitat de les places per a professionals de disciplines diferents a la del col·legi organitzador. No obstant això, si la demanda no fora suficient per a cobrir aquest contingent, les places excedents podran adjudicar-se a persones del perfil professional del col·legi organitzador.
Es reservarà un 30% de les places per a professionals que es troben en situació de desocupació i/o siguen recentment titulades. Cas de no ser cobertes aquestes per les sol·licituds presentades, el seu excedent se sumarà afegirà al de persones professionals en actiu i col·legiades.
Per a l'adjudicació de plaça en acció formativa es prendrà en consideració la finalitat del curs i els qui desenvolupen activitats professionals directament relacionades amb l'objecte del curs.
Per a l'accés als cursos de formació es prioritzarà a les persones professionals de l'Atenció Secundària. Tan sols en cas de no existir suficient contingent d'aquestes, es procedirà a seleccionar a persones professionals de les administracions públiques valencianes, a excepció del personal de la Generalitat.
Com a últim criteri a aplicar, i en condicions d'igualtat en el compliment dels anteriors, s'atendrà l'ordre de recepció de les sol·licituds.

Per a qualsevol consulta  hauràs de dirigir-te al correu: formacion@cotsalacant.es o al telèfon 609589873

 

           

 

Pla Formatiu emparat en  el conveni que la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives,  amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial de Treball Social de València, el Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant,  el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló i el Col·legi Oficial d'Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, per a la formació de persones professionals del sistema públic Valencià de Serveis Socials.

 

 

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info