APROXIMACIÓ PRÀCTICA A LA RENDA VALENCIANA D'INCLUSIÓ. CONCEPTES BÀSICS

08.02.2023

 

COMPLET!!

 

DIRIGIT A:

Els i les Treballadores Socials de Castelló, València i Alacant dels següents àmbits funcionals: Atenció Primària Bàsica, Atenció Primària Específica i Atenció Secundària de Serveis Socials.


OBJECTIUS GENERALS:

Afavorir el coneixement de nocions bàsiques de la legislació de Renda Valenciana d'Inclusió i altres prestacions per a la seua harmonització.
Dotar a l'alumnat de coneixements, tècniques i eines per a l'adequada orientació i informació de sol·licituds, així com per a la instrucció dels expedients.
Adquirir habilitats en maneig de l'aplicatiu MASTIN.
Aplicar coneixements adquirits a supòsits pràctics i casuístiques.


CONTINGUTS:

Definició i modalitats

Requisits d'accés

Sol·licitud i Documentació

Unitat de convivència

Obligacions

Incompatibilitats

Harmonització amb **IMV, RAI v. gr.,

Complements

Procediment (ordinari, anticipada, urgència).

Circuits: Renovació, Suspensió, Extinció. Modificacions.

Supòsits pràctics.

Peculiaritats  i interpretació de l'Aplicatiu.


METODOLOGIA:

Formació presencial, les classes s'impartiran en la seu del COTSA. C/ Pintor Murillo 27-29 entl.



CALENDARI:

11, 12, 18, 19, 25 i 26 d'abril (dimarts i dimecres). 

HORARI 16,30h – 20,00

Duració: 21h

Sessions: 6 classes presencials de 3,30h cadascuna.


Lloc: C/ Pintor Murillo 27-29 entl. Alacant  ( Seu del COTSA)


PROFESSORES:

Carmen Díaz Imbroda. Treballadora social.

Nuria Robles García. Treballadora social.


SISTEMA D'AVALUACIÓ: L'avaluació del curs vindrà marcada per la participació en les sessions i l'assistència d'almenys a un 80% del total de les hores .

 

NORMES D'ASSISTÈNCIA EN LA FORMACIÓ IMPARTIDA PEL COL·LEGI

 L'avaluació del curs vindrà marcada per la participació en les sessions i l'assistència d'almenys a un 80% del total de les hores . Per a la justificació del 20% restant de faltes , l'alumne/a haurà de fer arribar a l'organització el document justificatiu de la mateixa que haurà de ser per malaltia, defunció d'un afí, incompatibilitat laboral o causa major. Així mateix , la certificació vindrà determinada pel compliment i realització d'almenys el 80% de les tasques requerides si n'hi haguera.

Aquelles persones que sent admeses no acudisquen o aprofiten el curs, ni avisen dels motius de la seua baixa almenys amb 4 dies d'antelació a l'inici d'aquest , seran penalitzades per a altres cursos gratuïts que realitze el col·legi i només podran assistir en el cas que una vegada admesos tots els inscrits quedaran places. 

 

COM EM MATRICULE:

Una vegada s'òbriga el formulari de matrícula hauràs de emplenar-lo, enviar-lo i esperar que a través del correu electrònic des de l'àrea de formació, se't confirme que comptes amb plaça .

Emplenar el formulari no garanteix l'accés a aquesta. Finalitzat el termini d'inscripció,les persones admeses rebran un correu de confirmació en l'adreça que indiquen en el formulari .

 


PLACES LIMITADES

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA : Formació finançada per l'Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat en Serveis Socials (IVAFIQ)

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ   ( El formulari de matrícula s'obrirà el 14 DE MARÇ  a les 17h i es tancarà una vegada es cobrisquen les places).

 

CRITERIS D'ADMISSIÓ

Es reservarà un 30% de les places per a professionals que es troben en situació de desocupació i/o siguen recentment titulades. Cas de no ser cobertes aquestes per les sol·licituds presentades, el seu excedent se sumarà afegirà al de persones professionals en actiu i col·legiades.
Per a l'adjudicació de plaça en acció formativa es prendrà en consideració la finalitat del curs i els qui desenvolupen activitats professionals directament relacionades amb l'objecte del curs.
Per a l'accés als cursos de formació es prioritzarà a les persones professionals de l'Atenció Secundària. Tan sols en cas de no existir suficient contingent d'aquestes, es procedirà a seleccionar a persones professionals de les administracions públiques valencianes, a excepció del personal de la Generalitat.
Com a últim criteri a aplicar, i en condicions d'igualtat en el compliment dels anteriors, s'atendrà l'ordre de recepció de les sol·licituds.

 

Per a qualsevol consulta  hauràs de dirigir-te al correu: formacion@cotsalacant.es o al telèfon 609589873

 

 

Pla Formatiu emparat en  el conveni que la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives,  amb el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial de Treball Social de València, el Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant,  el Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló i el Col·legi Oficial d'Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, per a la formació de persones professionals del sistema públic Valencià de Serveis Socials.

 

 

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info