Els col·legis de Treball Social de la Comunitat Valenciana oferirem formació gratuïta a professionals gràcies a l’IVAFIQ

27.07.2022

La Direcció General de l'Institut Valencià de Formació, Recerca i Qualitat en Serveis Socials (IVAFIQ) aprovarà pròximament que els tres Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana (Castelló, Alacant i València) siguem entitats beneficiàries d'una subvenció per a la formació de persones professionals del sistema públic valencià de serveis socials.

Aquesta concessió, que rebrem juntament amb el Col·legi Oficial d'Educadors i Educadores Socials de la Comunitat Valenciana (COEESCV) i el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana (COPCV), s'executarà durant el present exercici 2022 d'acord amb el marc establert per la Llei autonòmica 3/2019, de 18 de febrer, de serveis socials inclusius.

En concret, l'objectiu d'aquesta subvenció és oferir un pla formatiu interdisciplinari estructurat en continguts tan transversals i generals com més específics en matèria d'intervenció social i atenció personal. Tot això, enfocat a professionals del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana.

 

Els col·legis professionals convocarem, coordinarem, organitzarem i impartirem els corresponents cursos, que seran totalment gratuïts per a les persones participants gràcies a aquesta subvenció de l’IVAFIQ. Amb tot, només formalitzar aquesta concessió iniciarem la difusió de totes les accions formatives que desenvoluparem gràcies a açò.

Per a més informació i inscripcions, els Col·legis Oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana quedem a la vostra disposició.

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info