Llista de col·legiats/as amb dret a vot Eleccions COTSA 2022

17.03.2022
Fem públic el llistat de col·legiats/ as amb dret a *votocumpliendo amb el que s'estableix en us Estatuts vigents del Col·legi, aprovats mitjançant Reial decret 67/*2014d de 9 de maig del Consell, publicats en el DOGV núm. 7404, de data 17 de novembre de 2014.
 
Electors
 
Article 48.
1. Tindran dret a vot, secret i directe, per a l'elecció dels càrrecs de la Junta de Govern tots/as els/as col·legiats/as incorporats/as al Col·legi, almenys, un mes abans de la convocatòria de les eleccions, que estiguen al corrent del pagament de les quotes, sempre que no es troben incursos en prohibició legal o estatutària.
 
2. El vot podrà ser emés personalment o per correu certificat, en els termes assenyalats en els presents Estatuts. 
 
Reclamacions
 
Article 50.
2. La Junta de Govern, almenys 20 dies abans de la data de celebració de les eleccions, farà pública la llista definitiva de col·legiats/ as amb dret a vot en la secretaria i en la pàgina web del Col·legi. Aquesta llista romandrà en l'esmentat tauler d'anuncis i de la seua pàgina web fins a la finalització del procés electoral. Els/as col·legiats/as que desitgen reclamar sobre el citat llistat podran fer-ho durant els tres dies hàbils següents al de la seua exposició. Les reclamacions hauran de formular-se per escrit davant la Junta Electoral qui resoldrà les mateixes en el termini de tres dies hàbils, una vegada finalitzat el termini de formalització de reclamacions.
 
 
 
LLISTAT DE COLEGIADOS7AS AMB DRET A VOT ( accés restringit a col·legiats/as )
 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info