DIA MUNDIAL DEL TREBALL SOCIAL

14.03.2022

El Dia Mundial del Treball Social 2022 és una oportunitat destacada perquè la professió del treball social involucre a totes les xarxes de treball social amb les quals es col·labora per a contribuir de manera conjunta als valors i principis que permeten reconéixer i respectar la dignitat de totes les persones.

 

Aquest any el nostre Col·legi ha col·laborat amb el de Castelló i València per a celebrar un acte autonòmic aquest dia tan assenyalat per a la professió. L'acte es podrà seguir telemàticament prèvia inscripció. Podeu veure el cartell d'activitats i gestionar la inscripció en el següent enllaç: https://cotsvalencia.com/actividad-1/

El Col·legi també col·labora amb el Departament de Treball Social de la Fac. De Ciències econòmiques  i empresarials en l'acte acadèmic que tindrà lloc el dimecres 16 de març en la Universitat d'Alacant.

En la programació d'aquest dia homenatjarem la important labor de nostres i els nostres professionals, i la importància de la professió del Treball Social en i per al món. 

Tota la informació en el següent enllaç: https://dtsss.ua.es/es/

Us convidem al fet que ens acompanyeu en la celebració d'aquest dia tan especial per a la professió.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info