Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DESEMBRE 2020

07.12.2020

LA JUNTA DE GOVERN DEL COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL D'ALACANT INFORMA:

Que en les disposicions contingudes en l'RDL 8/2020 de 17 de març i en l'RDL 11/2020, de 31 de març, relatives a la celebració de reunions dels òrgans d'administració i govern i de les Juntes i Assemblees de societats mercantils i altres entitats de dret privat, davant l'emergència del Covid-19 i mentre dure l'estat d'alarma, s'estableix que aquestes , podran celebrar-se a distància per mitjans telemàtics i telefònics encara que els Estatuts de les diferents entitats no el prevegen expressament. 

Que està en l'obligació de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries quant a la restricció del nombre de persones que poden convocar-se en un espai  fisic reduït. 

Que en aquests moments el Col·legi està constituït per  més de mil col·legiats que compten amb el dret d'acudir a les assemblees, i és per tot l'exposat que s'ha pres la decisió de celebrar la pròxima assemblea de manera extraordinària a través d'una plataforma virtual.

Per això, ES CONVOCA :

 

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL

22 de desembre de 2020

 

El pròxim dia 22 de desembre de 2020 a les 18,00h, en primera convocatòria, i a les 18,30h en segona tindrà lloc a través de la plataforma *WEBEX, la celebració de l'Assemblea General Ordinària per a desenvolupar el següent:

 

ORDRE DEL DIA

 

Lectura i aprovació, si escau, de l'Acta de l'Assemblea General Ordinària anterior.


Presentació de propostes i pla d'acció per a l'any 2021 i aprovació, si escau.


Proposta d'implementació d'una plataforma de gestió.


Lectura i aprovació, si escau, del pressupost per a l'any 2021.


Precs i preguntes.


En realitzar-se a través de mitjans digitals tota persona col·legiada que desitge assistir a la mateixa haurà d'emplenar el següent formulari d'assistència per a poder rebre el dia de l'assemblea la invitació per correu electrònic a la sessió WEBEX.

 

FORMULARI D'ASSISTÈNCIA


El termini per a emplenar aquest formulari d'assistència s'obrirà el 7 de desembre de 2020 i es tancarà el 21 de desembre de 2020 a les 14h.

 

RECORDA: Per a accedir al formulari has de tindre prèviament oberta la teua sessió en la web del col·legi, accedint amb les teues claus habituals.

 

En cas de no poder assistir, es podrà fer delegació de  vot, a través del formulari d'assistència.

 

Procedimiento y normas de asistencia a la Asamblea a través de la plataforma WEBEX

 

CONVOCATORIA DESCARGABLE

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info