TROBADA AUTONÒMICA DE SERVEIS SOCIALS 2020

05.11.2020

 

 

Els Col·legis Oficials de Treball Social del País Valencià, conjuntament amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, hem organitzat la primera trobada autonòmica virtual de Serveis Socials del 2020.

Com cada any, volem posar en valor els Serveis Socials valencians i compartir les experiències que van sorgint en la pràctica professional dels i les treballadores socials. Tot i que l’encontre no podrà ser presencial, vos comuniquem que podrem trobar-nos de forma virtual el proper dimarts dia 17 de novembredes de les 17:00 hores i fins les 19:30 hores.

L’encontre serà en modalitat webinar a través d’una plataforma online i tindrà un cost de 5€ per a persones col·legiades i estudiantat, i 10€ per a persones no col·legiades. Per poder inscriure-vos a l’esdeveniment, cal que vos registreu en aquest enllaç https://www.cgtrabajosocial.es/castello/inscripciones/add/1125   que adjunteu el justificant de la transferència bancària que heu de realitzar al següent número de compte: ES74 0081 0201 78 0001452449, del Banc Sabadell. Les inscripcions romandran obertes fins el diumenge 15 de novembre o fins completar el màxim de 200 participants.

La Jornada comptarà amb la participació de Luis Alberto Barriga, director general del Imserso, qui realitzarà la ponència marc. També intervindrà Mercé Martínez i Llopis, directora general d'Atenció Primària i Autonomia Personal, per parlar de “L’organització i el funcionament dels Serveis Socials d’Atenció Primària”. Per últim, tindrà lloc la taula rodona anomenada 'Bones pràctiques de Serveis Socials en temps de Covid-19', que estarà a càrrec dels equips de coordinació de Serveis Socials dels Ajuntaments d'Ontinyent (Miguel Colorado) i Sagunt (Victoria Belis).

Esperem la vostra participació.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info