Nou carnet digital i certificats de col·legiació

12.08.2020

Us informem que des de la plataforma del Consell, el Col·legi ja pot editar el nou carnet digital i els certificats de col·legiació. Podrem generar-los i enviar-los directament al correu electrònic dels nostres/as col·legiats/as.

A partir d'ara, es deixaran d'emetre els carnets físics en plàstic, encara que els carnets que estaven en tràmit en aquests mesos ja s'estan produint en format habitual i seran enviats als Col·legis el mes de setembre.

Tant el nou carnet digital com els certificats de col·legiació compten amb un sistema de verificació d'autenticitat: en ells s'inclou un codi alfanumèric amb el qual es podrà comprovar l'originalitat del document i accedir a una versió digital d'aquest.


Com i qui pot sol·licitar-los?

Els Carnets digitals es faran únicament a les noves persones col·legiades i  aquelles que ho tinguen caducat i ho sol·liciten a través del formulari de la intranet de la web del col·legi. A poc a poc així podran anar actualitzant-se tots els carnets.

https://www.cotsalacant.es/es/formulario-de-solicitud-de-renovacion-del-carne-colegial 

Quant al certificat de col·legiació l'editarà el col·legi a través de la plataforma del Consell una vegada sol·licitat per la persona col·legiada a través del formulari de la intranet de la web del col·legi.
https://www.cotsalacant.es/es/formulario-de-solicitud-de-certificacion-de-colegiacion 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info