INVESTIGACIÓ TS GRUPS CONSELL GENERAL DE TREBALL SOCIAL

11.06.2020

D'acord amb el compromís de teixir xarxes entre el món professional i el món acadèmic del Treball Social el Consell ha signat un conveni de col·laboració amb GrupoLab per a ajudar a afavorir l'impuls de la investigació del Treball Social amb grups.

En aquest sentit, us fem arribar el qüestionari d'una investigació internacional promoguda per GrupoLab i el Consell General del Treball Social en el marc d'un projecte I+D+i de Reptes de la Societat Actual del Ministeri de Ciència i Tecnologia en el qual participen universitats de Madrid, Alacant, La Rioja, Jaen, Múrcia, Illes Balears i la UNED. L'objectiu d'aquest qüestionari és contribuir al coneixement sobre la pràctica del treball social amb grups a Espanya construint un repositori de les experiències de Treball Social amb grups que s'estan duent a terme des del Treball Social.

Amb l'objectiu d'aconseguir dibuixar un mapa del Treball Social amb grups us fem arribar aquest qüestionari perquè col·laboreu emplenant-lo. Es tracta d'un qüestionari anònim que no porta molt temps respondre'l i que la informació s'utilitzarà únicament amb finalitats acadèmics, d'investigació i per a promoure el desenvolupament de la professió. En cap cas se cedirà cap dada personal a tercers.

Accedeix al qüestionari: https://bit.ly/3c5afMw

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info