Convocatòria a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

29.05.2020


LA JUNTA DE GOVERN DEL COL·LEGI OFICIAL DE TREBALL SOCIAL D'ALACANT INFORMA:

Que en les disposicions contingudes en l'RDL 8/2020 de 17 de març i en l'RDL 11/2020, de 31 de març, relatives a la celebració de reunions dels òrgans d'administració i govern i de les Juntes i Assemblees de societats mercantils i altres entitats de dret privat, davant l'emergència del **Covid-19 i mentre dure l'estat d'alarma, s'estableix que aquestes , podran celebrar-se a distància per mitjans telemàtics i telefònics encara que els Estatuts de les diferents entitats no el prevegen expressament.

Que està en l'obligació de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries quant a la restricció del nombre de persones que poden convocar-se en un espai **fisico reduït.

Que en aquests moments el Col·legi està constituït per  més de mil col·legiats que compten amb el dret d'acudir a les assemblees, i és per tot l'exposat que s'ha pres la decisió de celebrar la pròxima assemblea de manera extraordinària a través d'una plataforma virtual.

Per això, ES CONVOCA :

 ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que se celebrarà el pròxim dia 15 DE JUNY DE 2020 a les 18,00h, en primera convocatòria, i a les 18,30h en segona, a través de la plataforma virtual  WEBEX de Videoconferències del Col·legi.

ORDRE DEL DIA

1. Lectura i aprovació, si escau, de l'Acta de l'Assemblea General Ordinària anterior.
2. Memòria d'activitats 2019 i aprovació si escau.
3. Memòria econòmica 2019. Aprovació de comptes de l'any anterior si escau.
4. Aprovació del Reglament de funcionament de la comissió d'Ètica. (S'informa que aquesta votació no podrà dur-se a terme pel motius que s'exposaran durant la celebració de l'assemblea i es posposarà la seua aprovació per a la següent convocatòria).
5. Informes, precs i preguntes.


En realitzar-se a través de mitjans digitals tota persona col·legiada que desitge assistir a la mateixa haurà d'emplenar el següent formulari d'assistència per a poder rebre el dia de l'assemblea la invitació per correu electrònic a la sessió WEBEX.

FORMULARI D'ASSISTÈNCIA

RECORDA: Per a accedir al formulari has de tenir prèviament oberta la teua sessió en la web del col·legi, accedint amb les teues claus habituals.


En cas de no poder assistir, es podrà fer delegació de  vot, a través del formulari d'assistència.

Procediment i normes d'assistència a l'Assemblea a través de la plataforma WEBEX

 

Convocatoria descargable

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info