El 17 de març obri la convocatòria del VI Premi TS Impulsa ‘Amparo Moreno’ 2020 de Treball Social de la Comunitat

12.03.2020

Els Col·legis Professionals de Treball Social de Castelló, València i Alacant convoquen la sisena edició del Premi TS Impulsa ‘Amparo Moreno’ 2020. Un guardó que té com a repte posar en valor el paper del Treball Social i la relació de la professió amb la ciutadania, la seva realitat i els seus drets, així com fomentar la creació de projectes socials i la recerca entre les i els col·legiats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

El premi, amb una dotació econòmica de 2.000 euros, es divideix en tres categories: ‘Recerca/Intervenció en Treball Social’, ‘Compromís Social’ i ‘Reconeixement de Bones Pràctiques Professionals’.

Va dirigit a les i els treballadors socials i els seus equips que hagin posat en marxa iniciatives d'utilització equilibrada de recursos, amb un enfocament innovador i de qualitat, per a millorar l'atenció professional que es presten als diferents col·lectius dins de l‘àmbit d'aplicació de l'acció social.

El termini de presentació dels treballs s'obre el dimarts 17 de març, i es prolongarà fins al 4 de maig de 2020 (tots dos dies inclosos).

La resolució serà notificada únicament a la persona que rebrà el premi. El mateix serà lliurat durant la V Jornada Autonòmica de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà a Castelló en els pròxims mesos.

BASES

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info