CAMPAÑA COL·LEGIACIÓ OBLIGATÒRIA

24.04.2019

Us informem que el Col·legi ha posat en marxa una campanya de col·legiació obligatòria dirigida en una primera fase a Ajuntaments, per la qual cosa al llarg d'aquesta setmana arribarà informació de la mateixa als coordinadors/as de serveis socials i Alcaldes/alcaldesses. 

Aprofitem, així mateix, l'ocasió per a informar-vos que la forma més ràpida de confirmar davant un ciutadà, company o superior que  us trobeu habilitats/as com a col·legiat/as, és a través del registre de col·legiats/a de la pàgina web del col·legi.

Registre de col·legiat/a: https://www.cotsalacant.es/es/registro-de-colegiados

Heu de posar les vostres dades, donar-li a enviar i apareixerà el vostre nom en blau, si punxeu damunt us apareixeran les dades professionals amb els quals compta el col·legi, la vostra  situació d'habilitació professional i el vostre número de col·legiat/al fet que podeu usar als vostres peus de signatura de correus per ex.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre actualització de dades, carnet col·legial o accés al registre de col·legiats heu de dirigir-vos al següent enllaç de la web on s'explica tot i es poden descarregar els documents necessaris:

https://www.cotsalacant.es/es/secretaria-virtual


Administració:  alic.adm@cgtrabajosocial.es

Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 hores    

CARTA COL.LEGIACIÓ OBLIGATORIA

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info