OBERTURA DEL TERMINI PER A SOL·LICITAR LA INSCRIPCIÓ EN EL TORN DE PERITS DEL COL·LEGI OFICIAL 2020

28.11.2019

La Llei d'Enjudiciament Civil, estableix que seran els Col·legis Professionals els encarregats, cada any, d'actualitzar  el registre de l'aplicació  BOPERIT de la Generalitat Valenciana, que permet als col·legis de professionals mantindre la informació dels seus perits col·legiats i  genera la borsa de perits de cada partit judicial vigent per a l'any en curs, resultat del sorteig que determinarà la lletra de l'ordre de trucada dels perits.

Al seu torn BOPERIT permet la gestió de sol·licituds de perits per part dels organismes judicials. Les assignacions es realitzaran en l'ordre de la borsa, atesos els criteris especificats en la sol·licitud. .

És per això que es comunica a totes les persones col·legiades disposades a actuar com a perits  que el termini per a inscriure's en el torn tant en el llistat de pertiajes privats ( sol·licitats per particulars al Col·legi) com en el de  aplicació BOPERIT de la Generalitat (assistència jurídica gratuïta) comprèn del dia 29 de Novembre al dia 16 de Desembre de 2019, tots dos inclusivament.


REQUISITS:

Els/as treballadors/as socials titulats que sol·liciten voluntàriament adscriure's al Torn de Perits Judicials hauran de reunir els següents requisits:

  • Pertinença i incorporació al Col·legi: estar donats d'alta en aquest Col·legi i al corrent de les seues obligacions econòmiques inherents a la condició de col·legiat/a.
  • Residència en el territori de la província d'Alacant.
  • Antiguitat en l'acompliment efectiu de la professió almenys de tres anys.
  • Acreditació, segons el parer del Col·legi Oficial, d'una formació específica en peritatge judicial.
  • No estar incurs en incompatibilitat legal o deontològica; no trobar-se complint sanció col·legial, ni cap altra que comporte inhabilitació per a l'exercici professional.
  • Adjuntar Curriculum vitae i la documentació acreditativa corresponent.

 

La Junta de Govern podrà rebutjar a els/as col·legiats/as que no complisquen els requisits establits, sent-li notificat per escrit.



DOCUMENTACIÓ A APORTAR ( a través de formulari):

  • Sol·licitud d'incorporació al torn de perits, segons model oficial.
  • Curriculum vitae.
  • Certificat d'empresa o carta de serveis prestats en Administració Pública i/o fotocòpia dels contractes de treball o equivalent.
  • Fotocòpia de títols de postgrau, cursos de formació o equivalents d'una durada igual o superior a 20 hores lectives de peritatge judicial.


IMPORTANT

Les persones que formen part del torn de perits del 2018 i vulguen continuar en el torn l'any 2019 hauran d'emplenar així mateix el formulari , marcant l'opció de permanència, no sent necessari aportar la resta de documentació requerida per a la inscripció.

 

FORMULARIO DE SOLICITUD

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info