IV Concurs infantil de dibuix “Desitjos solidaris per a l'Any Nou”

16.11.2018

El Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant convoca el IV Concurs de dibuix “Desitjos solidaris per a l'Any Nou”.

 L'objectiu d'aquest concurs és el de poder fer participes als nostres/as xicotets/as en el Col·legi alhora que comptar amb originals dissenys per a l'elaboració de les targetes de felicitació de l'Any Nou.

Bases del concurs:

1. Podran participar xiquets/as de 4 a 15 anys, en les seues corresponents categories; la primera per a xiquets/as de 4 a 9 anys i la segona per a xiquets/as de 10 a 15 anys, donats suport per un/a col·legiat/a de la província d'Alacant (no necessàriament han d'existir llaços familiars),Cada col·legiat/a podrà presentar un sol dibuix per categoria.

2. El dibuix haurà de fer al·lusió al tema del concurs (desitjos solidaris per a l'Any Nou) i haurà d'aparèixer la frase “Els meus desitjos per a l'Any Nou”, sent lliure la tècnica a emprar. El treball ha de ser inèdit i presentat  a través  del següent  formularí adjuntant al mateix els dibuixos escanejats en format jpg.

3.  En el formulari d'inscripció es farà constar les dades del Col·legiat/al fet que representa a cada participant i l'edat i inicials del xiquet o xiqueta.

4. El termini de presentació comprendrà de el 16 de novembre i el 3 de desembre de 2018 tots dos incloses.

5. El premi per a els/as guanyadors/as de cada categoria serà un regal sorpresa.

6. El jurat estarà format per la Junta de Govern del Col·legi. La seua fallada serà irrevocable i es farà públic en l'Assemblea General de Desembre de 2018. El jurat podrà declarar la convocatòria deserta si la qualitat dels dibuixos presentats així ho aconsellara.

7. El Col·legi es reserva la propietat dels dibuixos enviats, així com el dret al seu ús per a possibles exposicions o publicacions.

8. La participació en aquest concurs implica l'acceptació de les citades bases.

 

PARTICIPA PINCHANDO AQUI!

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info