Campanya "Soc la vostra treballadora social, professional de referència"

06.11.2018

Benvolguts/as col·legiats/as,

Ens trobem en les últimes fases prèvies a l'aprovació del projecte de Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana. Els tres col·legis de la Comunitat Valenciana hem treballat en totes les fases del procés de participació que des del Govern Valencià s'ha promogut per a la seua elaboració .

En aquest moment la Llei es troba ja en Els Corts, sent el 9 de novembre la data límit perquè els diferents Grups Parlamentaris presenten les seues esmenes.

Des dels tres Col·legis Oficials sempre hem defensat que EL TREBALLADOR/A SOCIAL, ÉS EL PROFESSIONAL DE REFERÈNCIA de l'Atenció Primària, que es configura com el primer nivell d'accés per proximitat al Sistema Públic Valencià de Serveis Socials. Per açò necessitem que estigueu amb nosaltres i defensem aquesta idea amb força. Nosaltres hem sigut, al llarg de la història dels Serveis Socials, les impulsores i defensores del sistema, lluitant i resistint durant els pitjors anys de la crisi per a mantenir-ho en peus.

Llancem per açò avui una campanya en les xarxes socials, perquè entre totes i tots li donem la màxima difusió a la mateixa.

L'objectiu de la campanya és visibilizar a la Treballadora i el Treballador Social com el Professional de Referència de l'Atenció Primària en el Sistema de Serveis Socials.

Us proposem que us feu una foto amb el cartell que us enviem, adjunt a aquest missatge, i que ho difongueu en les vostres xarxes socials, per a açò us compartim unes normes bàsiques de difusió de la campanya, amb l'objectiu que totes les persones transmetem de la mateixa forma el mateix missatge.

La fotografia amb el cartell, ha de ser al·lusiva a la nostra professió, cal fer-les en el lloc de treball o similar. Volem un context professional. Estem parlant d'un professional de referència, així que el millor és que aquest professional estiga allí on desenvolupa la seua professió.



Normes de difusió de la campanya en xarxes socials:

%o2022 Per a compartir i que el puguem veure, heu de tenir les vostres xarxes públiques. En particular per a twiter i Instagram.

%o2022 Cal utilitzar els Hastag #ProfessionalDeReferència i #serveissocials

%o2022 Cal etiquetar els comptes dels tres col·legis en la publicació o esmentar-nos, si no sabeu etiquetar: @COTSAlicante, @COTScastello i @COTSvalencia



Adjuntem avatars per a Facebook i twiter.



LA CAMPANYA COMENÇARÀ AVUI DIMARTS 6 A les 17H.





DESCARGATE:

Avatar 1

Avatar 2

Cartell per a imprimir Valencià

Cartell imprimir Castellà

Estimades col·legiades,



Com ja us vam informar ens trobem en els últimes fases prèvies a l'aprovació del projecte de Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana. Els tres col·legis de la Comunitat Valenciana hem treballat en totes els fases del procés de participació que dónes del Govern Valencià s'ha promogut per a la seua elaboració .



En aquest moment la Llei és troba ja en Els Corts, sent el 9 de novembre la data límit perquè els diferents Grups Parlamentaris presenten els seues esmenes.



Dónes dels tres Col·legis Oficials sempre hem defensat que EL TREBALLADOR/A SOCIAL, ÉS EL PROFESSIONAL DE REFERÈNCIA de l'Atenció Primària, que és configura com el primer nivell d'accés per proximitat al Sistema Públic Valencià de Serveis Socials. Per açò necessitem que estigueu amb nosaltres i defensem aquesta idea amb força. Nosaltres hem sigut, al llarg de la història dels Serveis Socials, els impulsors i defensors del sistema, lluitant i resistint durant els pitjors anys de la crisi per a mantenir-ho en peu.



És per això, que llancem avui una campanya en els xarxes socials, perquè entre totes i tots li donem la màxima difusió a la mateixa.



L'objectiu de la campanya és visibilizar a la Treballadora i el Treballador Social com el Professional de Referència de l'Atenció Primària en el Sistema de Serveis Socials.



Us proposem que us feu una foto amb el cartell que us enviem, adjunt a aquest missatge, i que ho difongueu en els vostres xarxes socials, per a açò us compartim uneixes normes bàsiques de difusió de la campanya, amb l'objectiu que totes els persones transmetem de la mateixa forma el mateix missatge.



La fotografia amb el cartell, ha de ser a el·lusiva a la nostra professió, calç fer-els en el lloc de treball o similar. Volem un context professional. Estem parlant d'un professional de referència, així que el millor és que aquest professional estiga allí on desenvolupa la seua professió.



Normes de difusió de la campanya en xarxes socials:

%o2022 Per a compartir i que el puguem veure, heu de tenir els vostres xarxes públiques. En particular per a twiter i Instagram.

%o2022 Calç utilitzar els Hastag #ProfessionalDeReferència i #serveissocials

%o2022 Calç etiquetar els comptes dels tres col·legis en la publicació o esmentar-ens, si no sabeu etiquetar: @COTSAlicante, @COTScastello i @COTSvalencia.



Adjuntem avatars per a Facebook i twiter.



LA CAMPANYA COMENÇARÀ AVUI DIMARTS 6 Als 17H.
 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info