Suport i solidaritat a les víctimes de l'incendi en el barri de Campanar (València)

26.02.2024

El dijous 22 de febrer sobre les 17.30 hores de la vesprada es va ocasionar un incendi de grans dimensions en un edifici de 14 plantes en el barri de Campanar, a València. El foc va afectar ràpidament la majoria de les plantes de l'edifici, i que segons fonts oficials ha provocat la mort de 10 persones, nombrosos ferits i més de 130 famílies desallotjades.

En la Llei 3/2019, de 18 de febrer, de serveis socials inclusius de la Comunitat Valenciana,  en el seu article 70 s'arrepleguen les actuacions davant situacions d'urgència i emergència social. Des d'aqueix marc i de conformitat amb la normativa sobre protecció de la seguretat ciutadana, de protecció civil i gestió de les emergències aplicable s'està duent a terme la intervenció de professionals del treball socials dels Serveis Socials, del sistema sanitari i dels serveis d'emergències socials. 

Des del Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant volem fer arribar la nostra solidaritat i suport a totes les persones que s'han vist afectades per aquesta tragèdia i als professionals que estan intervenint davant aquesta emergència. 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info