El Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant se suma a la crida per la pau realitzada pel Consell General del Treball Social

19.10.2023

El Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant se suma a la crida per la pau realitzada pel Consell General del Treball Social. Us compartim el comunicat emès pel Consell General el 9 d'octubre.


En contra de la violència i la guerra entre Israel i Palestina.

dilluns 9 d'octubre de 2023

Israel declara l'estat de guerra després dels atacs d'Hamàs.

En tot just unes hores de conflicte hi ha més de 1.100 morts entre l'atac d'Hamàs i la represàlia d'Israel, que compta més de 2.300 ferits. Un conflicte que ja s'allarga des de 1947 i en el qual mai ha existit unanimitat internacional en la ONU.

Des del Consell General del Treball Social denunciem l'escala de violència i la posterior declaració de guerra d'Israel a Palestina. Com digués Mahatma Gandhi: “no hi ha camí per a la pau, la pau és el camí”.

Tal com estableix el nostre codi deontològic, el Treball Social està fundat sobre els valors indivisibles i universals de la dignitat humana, la llibertat i la igualtat tal com es contemplen en la Declaració Universal dels Drets Humans. En ells es basa l'actuació professional, la guerra i la violència atempten contra els principis i valors essencials per a la vida i la convivència humana.

Des del treball social ens unim a la crida per la pau i a la fi del conflicte àrab-israelià, així com al comunicat de solidaritat de la Federació Internacional de Treballadors socials VEURE

Foto: El colom de la Pau de Pablo Picasso

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info