SORTEIG DE DUES MATRÍCULES PER A LES XIII JORNADES ESTATALS DE SERVEIS SOCIALS

07.06.2023

 

XIII Jornadas Estatales de Servicios Sociales en contextos urbanos y  rurales: Trabajo social crítico, generador de vínculos y redes relacionales  comunitarias para la transformación social - Portal del Colegio Profesional  de Trabajo

 

El Consell General del Treball Social, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Treball Social de Burgos, organitza les XII Jornades de Serveis Socials en Contextos Urbans i Rurals en el Fòrum Evolució Humana (Burgos) els dies 20 i 21 d'octubre de 2023, a les quals acudiran més de 400 professionals per a abordar el present i el futur dels serveis socials municipals. ​Sota el títol "Treball social crític, generador de vincles i xarxes relacionals comunitàries per a la transformació social", les jornades pretenen ser un espai de reflexió i exposició d'experiències  comunitàries en intervenció del treball social en contextos rurals i urbans. 

El COTSA compta com en altres ocasions amb la possibilitat de sortejar  dues matrícules gratuïtes (sense sopar) per a assistir a les Jornades.

Per a participar en el sorteig hauràs d'emplenar el formulari de matrícula que  estarà obert fins a les 14h del dia 13 de juny. El sorteig es realitzarà el 14 de juny i posteriorment se li notificarà a els/as agraciats/as perquè puguen inscriure's a temps de fer ús d'aquesta matrícula gratuïta.

Tota la informació sobre les Jornades la trobaràs en la web www.jornadasserviciossociales.es

 

FORMULARI PER A PARTICIPAR EN EL SORTEIG

 

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info