Celebració Dia Mundial del Treball Social

02.03.2023

El dia 21 de març de 2023 se celebra el Dia Mundial de el Treball Social sota el lema “Respectant la diversitat a través de l'acció social conjuntes”.

En aquesta ocasió el lema es deriva del treball de la Federació Internacional de Treballadors/as Socials en el desenvolupament conjunt de la "Carta dels Pobles per a un Nou Món Ecosocial" que reconeix que el canvi es duu a terme en el local i en la comunitat. La celebració d'aquest dia brinda l'oportunitat de reconèixer com les comunitats poden realitzar accions poderoses que conduïsquen a una transformació social inclusiva, així com la labor del treball social en el desenvolupament comunitari. La Carta és un document viu i un punt de referència que creixerà a mesura que les poblacions del món compartisquen les seues solucions a aquests desafiaments comuns, perquè ningú es quede arrere i totes les persones puguen viure amb confiança, seguretat i pau en un món sostenible. A més identifica la necessitat de promoure i donar suport a l'acció local i global i és la plantilla per a desbloquejar els mitjans per a dissenyar i construir de manera conjunta un nou món social ecològic.

El president d'IFSW, Joachim Mumba, convida a totes les parts interessades a participar i emprendre: "Junts/as aportarem la nostra experiència local i global per a fer realitat un canvi transformador”.

El Dia Mundial del Treball Social 2023 serà una oportunitat destacada perquè la professió del treball social involucre a totes les xarxes de treball social amb les quals es col·labora per a contribuir de manera conjunta als valors i principis que permeten reconèixer i respectar la dignitat de totes les persones. 

 

AGENDA ACTES DIA MUNDIAL:

Jornada de commemoració del Dia Mundial del Treball Social - 2023, que se celebrarà el pròxim 16 de març en la Sala d'actes de l'Aulari II de la Universitat d'Alacant, sota el lema "Respectant la diversitat a través de l'acció social conjunta".  Dins del programa de l'acte tindrà lloc l'Homenatge del Col·legi Oficial de Treball Social a les treballadores socials col·legiades jubilades 2022. Adjuntem programa.


18 de març en la seu col·legial en horari de demà tindrà lloc la presentació de dues iniciatives de treball comunitari on la diversitat és clau, sota el títol Respectant la diversitat.

Programa:

11.00 DOCUMENTAL "REFERENTS. L'EFECTE MULTIPLICADOR".

Presenta: Clarissa Ramos Feijóo. Directora de la càtedra de Cultura Gitana de la UA

12.00 PRESENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ RUEDAPIES

Presenta: Marisa Brugarolas. Directora artística i docent del projecte Sinapsi.

Inscriu-te en l'activitat:https://docs.google.com/forms/d/1aKEvJmSvv1axm7KNxiIKYkSlVkgSKOM8m4sfHUzHtxU/edit?pli=1

 

Logo de Sempre Teua - la teua llengua
Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport
Logo de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Compartir en...

© Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant

Aquesta web utilitza cookies…+info